"Itt az ideje, hogy még erősebben fellépjünk Brüsszel migrációt támogató politikájával szemben" – hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Facebook-oldalán, miután Bécsben tárgyalt Norbert Hoferrel, az osztrák parlament alelnökével, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetőjével.

Szijjártó Péter azt írta: Ausztriának az elmúlt időszakban sokszor kellett szembesülnie a migráció veszélyes és végzetes következményeivel.

A magyar diplomácia vezetője sajnálatosnak nevezte, hogy "Brüsszel számára a bécsi terrortámadás sem volt elég ahhoz, hogy változtasson migrációs politikáján".

Szijjártó Péter egyúttal rámutatott: az Európai Bizottság migrációs akcióterve, valamint az afrikai, karibi és csendes-óceáni országokkal kötött migrációs megállapodás újabb migrációs hullámok megindulásának veszélyét hozza el.

A politikus Brüsszel "migrációt támogató politikájával" szembeni "még erősebb" fellépésre szólított fel.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem lehetne ilyen vehemenciával a családon belüli erőszakkal, és az egyre gyakoribb itthoni támadások ellen fellépni? Vagy ha echte magyar késel meg magyart pénzért, vagy csak dühében, az természetes?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.