Egy uniós gigaprojekttel kellett megújítani a népegészségügyet, de nem tudni, hogy pontosan mire ment el az összeg.-----14 azaz tizennégy milliárd, ----Kétmilliárd forinttal toldotta meg a kormány a felhasználható pénzkeretet az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (OTH) uniós gigaprojektjének utolsó hónapjaiban. Az október 27-én közzétett szerződésmódosítás szerint Az egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése elnevezésű hároméves programban így nem 11,4, hanem 13,4 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatásból gazdálkodhat a Müller Cecília vezette hivatal és a mögött felsorakozó konzorcium.----------- Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2017-ben kötött szerződést az OTH jogelődjével. A kormányzati felhívással indított projektbe az Állami Egészségügyi Ellátó Központot, a Semmelweis Egyetemet és a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőt is bevonták. A projekt most decemberben zárult volna, de a koronavírus-járvány miatt meghosszabbították a futamidőt, így a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
A tegnap esti Csatt című műsorból az is kiderült, hogy a nagy fidesz még a kommunikásiós igazgatóját sem avatja be a minimális tudnivalókba, vagy hollik annyira alkalmatlan idióta, hogy szó szerint semmire nem tudott elfogadható választ adni a műsorban. Röhejes volt hallgatni ahogy erőlködött, ami nagy nehezen kijött a száján, az is orbán kommunikációjának papagáj-utánzása volt. Még egy-két ilyen műsorban megszólal ez a némber, és teljesen megsemmisül. 00
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@colibri: @sgl: Azért, mert általában ezen az oldalon állunk, azért a másik oldalt is illik figyelni. És egyre inkább. A közelgő vész esetén ugyanis egyre gátlástalanabbá válnak úgy a politika, mint a pénz terén. És, ha ezt nem figyeli valaki naprakészen (sőt, sokkal több kellene), akkor egy (adná isten, esetleges) váltás esetén elsumákolnák azt, amiről, ugyebár, egyébként se tudunk. Nézzétek meg a Fidesz szócsöveket, csupán azokról az ügyekről szerezHETnek tudomást a pórnép tagjai, ami már leveri a Napot az égről. És ez még az általuk, a fű alatt vitt ügyeik szélét se súrolja. Azt pedig, hogy az Istenük !!ESETLEG!! bármiben hibás vagy benne lenne? Olyan nem volt/van/lesz. Mi több, nem is lehet. Erre van a Pintér-Polt véderő.
Ragozhatnám még, de érti---aki érti...
namihami
Cilianyu nem árulja el a Hadházynak, hogy mire ment el és kell a még kapott pénz? Nehogy már minden édes kis titkát idegenekkel kelljen megosztania. Ezek ""családi"" dolgok, ebbe mások ne üssék bele az orrukat. Nemde?!?! Ugye, hogy ugye?!?!
csak úgy....
@Shikari: szia te fidesznapszámos! még mindíg nincs böcsületes munkád?
kaka lesz a nyugdíj oszt majd jajongsz.
gina
Az elején még viccesnek találtam a nagy főorvosasszonyt, mostanra megvetem, egy gonosz lefizetett erkölcstelen csúszómászó, biztos vagyok benne a pokol tüzén fog égni !!
Clavigo
@Shikari: Szia Csicskarescu...Pont olyan hülye vagy ma is,,mint tegnap, tölcsérseggű román buckalakó...
sokanvagyunk
Azt mégse mondhatja egy ellenzékinek, hogy hozzájuk a fele se érkezett meg, és ezért nem is tud elszámolni vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.