2021 arról szólhat, hogy egy sor szolgáltatást nem vehetünk majd igénybe a koronavírus elleni beoltottságunkat igazoló valamilyen jel (pl. hivatalos igazolvány vagy QR-kód) megléte nélkül – írtuk egy hónappal ezelőtt nagy visszhangot kiváltó cikkünkben. Gulyás Gergely miniszter ma teljes természetességgel beszélt arról a Kormányinfón, hogy „az oltási könyv fontos okirat lesz majd a tömeges oltást követő hónapokban.”Gulyás: egészen biztosan lesznek ilyen szabályokLehetségesnek tartja-e a kormány, hogy lesz olyan szabályozás, amely különbséget tesz az emberek között aszerint, beoltatták-e magukat a koronavírus elleni vakcinával vagy sem? Lesz-e például vakcinaútlevél, vagy mondjuk egy mozi, színház, fesztiválszervező kikötheti-e, hogy a rendezvényt csak beoltott ember látogathatja? Esetleg a korlátozó szabályok alól mentesülhetnek-e a beoltottak? – hangzott el a sajtókérdés a mai Kormányinfón.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Giovanni Alba
Érdekes. Elég nagy szemétségnek hangzik ahhoz, hogy hihető legyen, bár az ördög itt is a részletekben bújócskázik. Ha és amennyiben valaki allergiában szenved, vagy krónikus betegsége okán ellenjavallt a vakcina beadása, akkor mi lesz vele? Oltani nem lehet, be nem mehet azokra a bizonyos helyekre, például az irodába, mert irodai munkát végez(ne), akkor ő amolyan megtűrt személy, akinek kívül tágasabb? Remélem ezen azért még dolgoznak egy kicsit, mert így, első olvasatra nagyon durva. Azt még el tudnám fogadni ha azt mondják, nem vagy beoltva (mindegy miért) csak maszkban jöhetsz be. De én túlzottan optimista vagyok, feltételezem, hogy a döntéshozók szépen, higgadtan végiggondolják egy ilyen döntés következményeit.
kokopelli
@Giovanni Alba: Először a törvény,azután megtárgyalni,és végül megvitani,hogy nem baromság-e! (régi magyar
közmondás!)...,"csak a hülye nyergeli fel a lovat hátulról!"...a cigány is?...nem tudtam! (;-))
legott
Nem lesz kötelező.
Á, dehogy!

A 100%-osat talán, de a 90+ nyereségvágyból elkövetettet, NEM !!!

ÖLNI TUDNÉK AZ IMMUNRENDSZEREMÉRT !!!
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: látod...mondtam...kitermelik a jövő ragszolgáit...ez első olvasatra szimplán zsarolás...remélem keresztbe tesznek nekik...miért is kéne félni az oltatlanoktól? állítólag védve leszel.ha beoltatod magad...ebből nagy balhé lehet...
legott
Van taktikám és van taktikai kesztyűm a taktikám kivitelezéséhez.

Van a B-közép, és vagyok én.
A magyar paraszt csak a hátranyilazós taktikát ismeri, de van itt többféle taktika is.
Egyenként iktatlak ki titeket csúnyán geci bűnöző B-közép!

Csak a Fradi?
Mekkora faszság már ez?
A mai B-közép - prosztó parasztok gyülekezete!

Mi régen, B-közép, csak magyarokat szerettünk, tiszteltünk, de ti már mindenféle migráns niggereket meg oroszokat, meg ki tudja milyen sehonnai bitangokat - AKIK NEM MAGYAROK !!!

kognitív disszonancia - faszszopó mai magyar B-közép !!!
legott
Régen a fradisták nem drukkoltak niggereknek - aki sosem éltek Ferencvárosban !

Most meg...
ha eddig szerettem is volna a magyar focit, elég volt!

Kibaszott niggerek, meg szlávok?
Ők nem magyarok !!!

Én magyar létemre szurkoljak ezeknek?
SOHA !!!
Aki Én
Sokan tönkre fognak menni.
Habár túl nagy üzlet a vakcina ahhoz, hogy az emberek józan belátására bizzák. Valamit kitalálnak, valami zsarolás biztos lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.