A Róbert Károly körút érintett szakaszán egy sávon halad a forgalom.

Busszal ütközött egy kamion szerda kora reggel Budapest XIII. kerületében, a Róbert Károly körúton, az Árpád híd felé vezető oldalon – olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

Busszal ütközött egy kamion a fővárosban, egy ideig az 1-es villamos sem járt

Összeroncsolódott kamion a főváros XIII. kerületében, a Róbert Károly körút Árpád híd felé vezető oldalán 2020. december 23-án. A teherjármű összeütközött egy busszal, majd a villamossínekre hajtott. Egy ember megsérült.

Fotó, címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán

"A baleset következtében a kamion bebicskázott és a villamossínekre került. Az esethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, ahol egy sávon halad a forgalom"

- áll a közleményben.

A baleset kihatással volt az 1-es és 1M jelzésű villamosjáratokra is – egy ideig pótlóbuszok közlekedtek –, ám reggel fél hétre sikerült elhárítani az akadályt a villamosközlekedés elől a BKK Facebook-oldalán található hírek szerint.

A BKK Közút hírfolyama szerint jelenleg még mindig egy sáv járható a Róbert Károly körúton az Árpád híd felé a Pap Károly utca előtt.

A rendőrség hajnali híre szerint a balesetben egy ember sérült meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.