A Groupama Aréna hat éve lett kész, 15 milliárdba került. Három milliárd forintot adott a kormány az FTC Groupama Arénájának korszerűsítésére – szúrta ki az Index a Magyar Közlöny karácsonyi, december 24-i kiadásában. A szöveg szerint a kiemelt kormányzati magasépítések közé kerül be az előirányzat. Az FTC új stadionját hat éve adták át, majd 15 milliárd forintba került. Lapunk megkérdezte a Ferencvárost, hogy pontosan mi készül majd az aréna építési költségeinek ötödét kitevő összegből. Amikor a klub válaszol, cikkünket frissítjük.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A Vasas csak 350 millát kapottt.
Ez csak a kezdet. Ugyanis más stadionok is épültek és azokat is fenn kell tartani.
tudode
Miután a pályatévesztett már nem tudja finanszírozni a betonszarkofág erdejét, előfordulhat, hogy arra a sorsra fognak jutni, mint Stadler saját rezsiben felépített stadionja
.
----Romokban hever Stadler stadionja
www.blikk.hu/sport/romokban-hever-stadler-stadionja/6elxrmq
-----------------------------
.
Még járvány idején is elsőbbséget élvezhetnek olyan beruházások, amely várathatnának magukra, felelőtlenség, súrolva a hatalommal visszaélést, csupán polgárpukkasztás céljából!
Clavigo
Egy kis kalória- pénz,,,,Kubatov " értelmiségi ,nemzethhy brigádjának "..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.