A miniszter évértékelő beszédében sorolta fel, hogy mennyi mindent köszönhetünk idén az Emminek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Köszönjük, hogy pótoltátok a 70 éves lemaradást, mert eddig csak harminc volt. Így lett 100 ahogy cicus is meglátta a szemivel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Azt akarta mondani, hogy 70 éves lemaradást kellett volna pótolni, de egyelőre az van, hogy 10 év alatt 30 évvel sikerült megfejelni, úgyhogy most 100 éves lemaradásban vagyunk.
kokopelli
...és honnan hoztak "szakértőket " hozzá.?...a Lölő ezt is magára vette?
Nessy
Kásler tévedni méltóztatik! A 80-s években nagy arányú kórház fejlesztések, felújítások, beruházások voltak. A valóban több évtizedes elavult orvostechnikai berendezéseket, műszereket cserélték modernekre! Akkor épültek az első Dialízis állomások. Megújultak a régi épületek, újak épültek, új berendezések váltották sok helyen a háború előtti ágyakat, éjjeliszekrényeket stb. Erre neki is illene emlékezni, mert az onkológiai ellátás is modernebb lett. Az viszont igaz, hogy ma is nem ritkán találkozom az akkor modernnek számító készülékkel.
Peller Anikó
Köszönjük, hogy pótoltátok a 70 éves lemaradást, mert eddig csak harminc volt. Így lett 100 ahogy cicus is meglátta a szemivel.
Nyírfa
@Nessy: Elmondtad a lényeget, nem ismétlem.
Nessy
@Nyírfa: Végig részese voltam a megoldásoknak.
Nyírfa
@Nessy: Tudom, ennyit már ismerek belőled. :)
És nem akarom zongorázni a különbséget, hogy ki a hitelesebb. Az igazság az, hogy Kásler nem is jut el a zongoráig, hogy ott megmérettessen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.