A kormányfő szerint a baloldal az adóemelésben látja a megoldást, de a jobboldal szerint a vállalkozókat kell segíteni a munkahelyek megtartása érdekében. ------------A 2010 és 2020 év közötti időszak volt az elmúlt száz év legsikeresebb évtizede Magyarországon - hangsúlyozta a miniszterelnök a Kossuth rádióban. Orbán Viktor azt mondta: nagy idők kapujában áll az ország, hiszen olyan dimenzióváltás előtt áll a gazdasági rendszer, amit sokan még nem tudnak elképzelni. A kormányfő kiemelte: a baloldal a válság idején általában az adóemelésben látja a megoldást, a jobboldal viszont abban hisz, hogy a vállalkozókat kell segíteni a munkahelyek megtartása érdekében.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Dimenzió váltás?!? Hogy? Kommunizmusba? Vagy hova? Megbeszélte ezt Pataki Attilával? Hátha ő tud valami alien tech-et amitől Elon Musk meg Tony Stark az arcát kaparja!!
justhpeter
Ez a jóember mára agyilag teljes zokni lett.
RonaGyuri
Ez már egyértelműen elmekórtani eset

Szerinte ez minden idők legjobbika, de a dimenzióváltást még hozzáálmodja

„Orbán Viktor: Nagy idők kapujában állunk” címmel kaptunk desszertet a vasárnapi ebédhez. Nem igazán lehetne azt mondani, hogy Őfenesége ne zagyválna össze egyre nagyobb marhaságokat, de ez talán még az egyértelműen fokozódó elmeállapotbéli romlásában is „dimenzió-váltás”.
Megtudhattuk, hogy „A 2010 és 2020 év közötti időszak volt az elmúlt száz év legsikeresebb évtizede Magyarországon”, de mindez semmi, mert „nagy idők kapujában áll az ország, hiszen olyan dimenzióváltás előtt áll a gazdasági rendszer, amit sokan még nem tudnak elképzelni”,
„Hatalmas fejlesztési forrásokat halmoztunk föl, nagyon nagy programokat fogalmaztunk meg,”,
„gyorsabban fogunk fejlődni, mint a kontinens nyugati fele.
Ennek a terveit elkészítettük, fantasztikus évtized jöhet most.”,
etc.
Azért a végére még odabiggyesztette: „Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És
aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló”! =))
tudode
Alea Iacta est!!!
.
Miközben a moslékzabáló nép Csipkerózsika álmát aludta őfélesége befejezte életművét, azaz
.
----Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
.
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=1208s
-----------------------
.
Azaz a III. köztársaság élt 2010. 01 31-ig
,
Ami van:
.
-- közjogilag érvénytelen, még SZMSZ-nek is gyenge alaptörvény
-- Magyarország nevű állam jogilag nem is létezik
.
És a nagy idők kapujában ácsorog a felcsúti nemzetvezető, aki várja, hogy megnyiljon a történelem szemétdombjának a vaskapuja!
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.