Rekordot döntött a gyorshajtások szám a III. kerületben: 12 óra alatt 219 gyorshajtót mértek be Óbudán. A rendőrség állampolgári bejelentés alapján mérte a sebességet a kerület több pontján, az összesített adatok pedig még a rendőröket is megdöbbentették – írja a Police.hu. Volt, aki a megengedett 50 km/h helyett 115 km/h-s sebességgel ment.

A kerületi rendőrök állampolgári bejelentés alapján mérték a sebességet Budapest III. kerületének több pontján.

Az összesített adatok még a rendőröket is megdöbbentették, hiszen négy helyszínen, tizenkét óra alatt összesen 219 esetben mértek gyorshajtást

- olvasható a police.hu oldalon.

Ebből csak az egyik kiemelt ponton három óra alatt rekordszámban: 198 alkalommal regisztrált sebességtúllépést a kihelyezett sebességmérő.

Egyikük a megengedett 50 km/h helyett 115 km/h-s sebességgel ment.

A gyorshajtó sofőrökkel szemben a rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki.

Mivel a közlekedési balesetek igen jelentős része vezethető vissza a gyorshajtásokra, ezért sebességmérésre a közeljövőben is bármikor számítani lehet a kerületben – teszik hozzá a rendőrség honlapján.

A rendőrség kéri, hogy mindig tartsuk be a sebességhatárokat!

Forrás: 24.hu, police.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""A rendőrség kéri..."". Így: kéri. Hááát, akkor biztos be is fogják tartani.
Adnék egy biztosabb módszert: büntetni. Azt viszont keményen és főleg mindenkire következetesen. Jobb és eredményesebb lenne. Nem olyan M. Ricsi szisztémával. Annak láthatjuk a hasznát és sikerességét.
Gazella
Bp-n alap az 50km/óra helyett a70km/óra. Különben nem halad az autósor..
justhpeter
Csak arról van szó, hogy a III. kerületi autósok valamit már tudnak és ők is úgy száguldanak mint a kormány szerint 2021-ben a GDP és a gaz rendőrség ezt a fellendülést akarja gátolni.
Gazella
Mit kell ezen megdöbbeni?! A vezetési morál nulla.
nezelodo
@Horizont: Szerintem is a stróman Ricsi élvezi a gazdája védelmét. Láttunk már ilyent a rendszerváltó forradalmárok esetében is, csak akkor még nem találták fel a fiktív cégeladást, és politikai VIP védelmet kapva lehettek ellenálló hősök a Horvát belügyér ernyője alatt. Aztán a Kaya Ibrahim féle cégeladással, (jé hiszen az muszlim), meg a Josip Toth lopott útlevelével megesett a szeplőtelen fogantatás is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.