Tavaly karácsonykor mutatta be a német-francia ARTE televízió a „Hallo, Herr Diktator” című dokumentumfilmet, és nemsokára érkezik a magyar változat is – írta meg a 24.hu.

Korábban már írtunk a „Hallo, Herr Diktator” című dokumentumfilmről, ami Orbán Viktor és az Európai Unió kapcsolatát mutatja be több mint 90 percen keresztül.

A filmről Michael Wech rendező, forgatókönyvíró a Klubrádiónak azt mondta, hogy remek a visszhangja. A dokumentumfilm egyelőre online látható az Arte csatornán, német nyelven.

Érkezik magyarul is az Orbánról szóló film, a "Hallo, Herr Diktator"

Január közepén készül el az angol fordítás és a készítők már dolgoznak azon, hogy a magyar fordítást is mielőbb elkészítsék.

A rendező összességében úgy érzi, elérte célját a filmmel, sikerült bemutatni Orbán Viktor személyiségét, legfőbb karakterjegyeit, ami azért fontos, mert aki nem ismeri ki a kormányfőt, nem tudja megoldani az általa okozott problémákat sem.

A rendező szerint a demokrácia fő jellemzője az elszámoltathatóság, ha ez nincs, demokrácia sincs, ezért először az lett gyanús, miért nem csatlakozik Magyarország az Európai Ügyészséghez.

A filmet három és fél hónap alatt forgatták le, így a korrupció mögé nem láttak be, elemzéseket, kutatásokat, feltárt ügyeket használtak fel. Beszéltek Hadházy Ákossal,a maffiaállamról több könyvet is író Magyar Bálinttal.

Kerestek kormányzati szereplőket is, de csak Kovács Zoltán államtitkárt tudták megszólaltatni, pedig találtak olyan embert, aki bejáratos a kormányhoz. A rendező elmondása szerint Orbán Viktor válaszra sem méltatta őket, noha közben két német lapnak is adott interjút.

(24.hu)

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@Pipás: "Szerintem az undorító, amiket idefirkálsz."
A "balos"-nak írt kommentemben egy intelligens ember reakciójáról írtam, így az rád egyébként sem vonatkozik. Menj tovább pipázni ilyenkor, addig sem tűnik fel, hogy nem szoktál gondolkodni.
Aki Én
@Namely: Érvek, neked??? Minek, fújod a magadét óriási egóval. Az a kategória vagy, mint az ómió meg a Shikari. Tolja a baromságot, de meg nem hall semmit.
Neked nem kellene érvelni??? Az a sok idétlen baromság nem az, amit félreértésedből idehozol. A cáfolatok pedig leperegnek rólad.

,,Ja, persze, azt minek.
:D"

A nagy pofa nem érvelés!
:D

Fingod nincs, hogy az ARTE milyen nézettséggel bír, de tényként kezeled ami a fejedben van, cáfolni akarod a rendező visszajelzéseit, amiről szintén fingod sincs, szerinted bárki elmondhatja a visszhangokat, visszajelzéseket, csak egy rendező nem...
Ezek olyan segghülye megnyilvánulások, hogy reagálni is kár rájuk. Egyszerűen alaptalan, ostoba, ténytagadó, okoskodó bemondások, a semmire. laptalan, farzsebből kikapott hülyeségeket akarsz eladni, de ha a vevő reklamál, akkor mindenki hülye, csak te nem.
Ami neked nem tetszik, az nincs, nem úgy van.
Hát akkor jól van.
A film pedig qrva jó, sajnos tényszerű. Még ha te nem is érted.
Namely
@Aki Én: "Fingod nincs, hogy az ARTE milyen nézettséggel bír"
Nem is arról nyilatkoztam. Én a youtube videóról mondtam véleményt. Szerinted ez nem mérvadó, mert nem akarod meglátni, hogy ami téged érdekel, az nem biztos, hogy mindenkit ugyanígy lázba hoz (sajna a ballib mindig ebbe a hibába esik: ha valamiről egy bizonyos véleménnyel rendelkeztek, akkor azt a többség véleményének tekintitek, és az a tény, hogy a youtube-videót annyian nézték meg, mint egy asmr alkotást nem éri el az ingerküszöbötöket. :)
"szerinted bárki elmondhatja a visszhangokat, visszajelzéseket, csak egy rendező nem..."
Azt mondtam, hogy nem illik, és a rendező véleménye csak elfogult lehet a visszhangokról, ahogyan pl a te véleményed is elfogult.
"alaptalan, ostoba, ténytagadó, okoskodó bemondások"
Igen, ilyen minden ballib kommentelő. :)
"A film pedig qrva jó, sajnos tényszerű. "
Lehet, hogy neked tetszett, de nem is ezzel vitatkoztam, hanem azzal, hogy ez annyira sok ember véleménye lenne. De semmi baj, nyugodtan tegyél úgy, mintha nem értenéd, hogy mire kellene válaszolnod.
:D
Aki Én
@Namely: Tetszik, ahogy teszed a hülyét.
Vagy nem teszed?

:D
kokopelli
Sajnos úgy néz ki,hogy a kétrészes "Az Orbán család I."-és "II". c. filmből vagdosták össze!..ergo nem új!
Jó lett volna az új mocskos dolgait is megismerni!
Yoda69
Valószínű a "köz"teve nem fogja a musorara tuzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.