Állítólag még december utolsó napjaiban benyújtotta lemondását Palkovics László, az Innovációs és Technológiai Minisztériumot vezető miniszter. A 444 úgy tudja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ezt nem fogadta el, és azt kérte miniszterétől, hogy folytassa a munkát. A Palkovics László lemondási szándékát híresztelő cikk állításai egytől egyig valótlanok – reagált az atv.hu megkeresésére az ITM a 444.hu keddi cikkére.

Reagált az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a miniszterelnök sajtófőnöke is a Palkovics László lemondási terveiről szóló cikkre, és azt állítják, szó sem volt ilyen ötletről.

„Egytől egyig valótlanok” a 444.hu állításai arról, hogy Palkovics László beadta a lemondását, de azt Orbán Viktor nem fogadta el

– közölte az ATV-vel az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Havasi Bertalan: a lemondás „kacsa”

Az Alfahír megkérdezte Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófőnökét is, aki ennyit válaszolt:

Tisztelt Szerkesztőség! Ez kacsa.

A 444 szerint az innovációs és technológiai miniszter év végén benyújtotta lemondását, miután megelégelte, hogy a kormányfő látványosan visszavágta a jogosítványait. A miniszter a rábízott politikai feladatokat kemény kézzel teljesítette, ám tavaly nyáron elkezdett fogyni körülötte a levegő, a személyi döntésekben nem kapott akkora szabadságot, mint amire számított, majd az EU-pénzek felügyeletét is elvették a minisztériumától – írták.

Forrás: HVG, 444, ATV

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.