A páros több időst is átvert, egyikük rendőrnek adta ki magát, 5 millió forintot kaszáltak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) VI. Kerületi Rendőrkapitányságán tett feljelentést egy idős nő, akit január 3-án azzal hívott fel egy ismeretlen férfi, hogy ő rendőr, és hogy az idős nő lánya balesetet okozott, a kárt pedig meg kell téríteni. Az idős nő a férfinek 600 ezer forint értékben ékszert és valutát, valamint 1,2 millió forintot készpénzben adott át – olvasható a közleményben.

Unokázós csalókat kaptak el a zsaruk – videó

Fotó, címlapkép: Illusztráció/pixabay.com CCO

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Osztály unokázós bűncselekmények felderítésére létrehozott nyomozócsoport azonosította a pénzt átvevő 23 éves J. Csabát és társát, a 22 éves J. Barbarát is. A feltételezett elkövetőket a fővárosban január 13-án a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve elfogták, és a VI. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozás során kiderítették azt is, hogy a páros hasonló módszerrel károsított meg budapesti idős embereket, és összesen 5 millió forintot vettek át tőlük.

A terézvárosi nyomozók J. Csabát és J. Barbarát csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására"

- áll a közleményben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hát ez pech, bilincs került a dolgos kezükre!
csak úgy....
@Shikari: fölöttébb jól értesült vagy dade..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.