Érkeznek az oltások, és már több mint egymillió ember regisztrált is a vakcinára.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Az ITM államtitkára, Schanda Tamás szerint Magyarországot kevésbé viselte meg a koronavírus-járvány, mint más, akár gazdagabb országokat, ennek oka pedig az elmúlt évtized eredményes gazdaságpolitikája. Nézzük meg inkább azt, hogy Magyarország mennyivel viselte jobban a járvány pusztítását. 2020 első negyedévében a magyar gazdaság 0,4 százalékkal csökkent, ez a második negyedévre 14,6 százalék lett, amivel az Európai Unió harmadik legsúlyosabban érintett gazdaságává vált. Nálunk rosszabb mutatókat csak a spanyolok és a horvátok értek el. Ezt követte a harmadik negyedéves adat, ami már plusz 11,4 százalék volt. Ez utóbbi adat alapján gondolhatnánk, hogy ez egy nagyszerű teljesítmény, de annyira azért nem az. Ugyanis a nálunk korábban rosszabbul teljesítő spanyolok ez idő alatt 16,7 százalékos javulást értek el. Ez lényegében azt jelenti, hogy az Európai Unión belül csak a horvátok teljesítettek rosszabbul, mint a magyar gazdaság. Ehhez képest úgy beszél Schanda, mintha nagyszerű sikereket értünk volna el, köszönhetően egyrészt csörgősipkás Matolcsy utóbbi tíz évben eldurrogtatott bölcsességeinek (különösen a járvánnyal összefüggésben tett jóslatai jöttek be egytől egyig), másrészt pedig a gazdaságvédelmi akciótervnek. Ki hiszi még el ezt?"
"És nem röhögte el magát!" Hofi Géza)
Eladott Ország
Nem győzöm kapkodni a fejemet, a sok jó hír hallatán, ebben a bizonyos Mészáros nevére íratott országban, ahol miközben bérből, fizetésből és még véletlenül sem lopásból és hatalommal való visszaélésből tengődő embereket, családokat, vállalkozásokat tesz tönkre a járvány, a miniszterelnöki famíliának úgy épül a csilliárdos majorsága Hatvanpusztán, hogy a keresztapa/ vajda nem is foglalkozik üzleti ügyekkel. Ennek ellenére a goromba pereputtya valahogy mégis közpénzből milliárdos lett, miközben ő meg a kincstári vagyonnyilatkozatát nyomja a pofánkba évek óta, amely szerint még egy átlagos, mezei mimagyarnál is csóróbb (értsd: annyi megtakarítása sincs, ami egy napi luxusjachtozásra elegendő lenne). Ez az a csodával határos hely, ahol – nehogy a feledés homályába merüljön – a feketeöves homofóbiában utazó álkeresztény kormányra éppen ráborult a brüsszeli ereszcsatorna, amibe Szájer József kapaszkodott, foltokban drogokat is tartalmazó zsákkal a hátán, amint éppen egy melegorgiáról pattant meg hirtelen.
És nem csak az van, hogy a koronavírus járvány halálozási adatai szerint tragikus dobogós helyezést értünk el a sokat szidott Európai Unióban, nem csak az van, hogy a transzparens tájékoztatás és tudatos tervezés helyett a titkolózás és a kapkodás az első számú járványellenes fegyverük, nem csak az van, hogy a kóros szakemberhiány és a leterheltség mögött súlyos emberi drámák sorakoznak, közben 94 milliárd forint értékű lélegeztetőgépnek nyoma sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.