Nemhogy nem került távolabb a kispestiek pénzétől, hanem az új önkormányzati cég alkalmazottja lett, év végén pedig még egy havi bónuszt is kapott munkája elismeréseképp.---Itt lett volna tehát a lehetőség, hogy távozzon a kispesti közéletből és egyúttal távol kerüljön a kispestiek pénzétől Kránitz, aki „kihagyta” spanyolországi villáját a 2018-as vagyonnyilatkozatából, akinek milliós fizetése ellenére barátnője önkormányzati lakásban lakott, akit több korrupciós ügyben is érintett volt – és nem tisztázta magát – írja Facebook-oldalán Paróczai Anikó, Kispest momentumos egyenjogúsági és átláthatósági tanácsnoka. „De a kispesti MSZP-ről beszélünk” – folytatja a politikus.----- Kránitz ugyanis nemhogy nem tűnt el „a húsosfazék mellől”, hanem „felfelé bukott”: a GESZ alkalmazottja lett, év végén pedig még egy havi bónuszt is kapott munkája elismeréseképp. „Mit csinál ilyenkor a kerületi DK-MSZP vezetés? Vagy közölük senki szerint sem problémás Kránitz Krisztiánt közpénzek...

(Forrás: merce.hu, sgl által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Kezdi kiverni a biztit a szocibanda!
Nessy
Ezek szerint egyik kutya, másik eb!
sgl
@Nessy: totálisan felháborít!!
sgl
Továbbá arról is értekezett, hogyan tervezték a kispesti szocialisták „megmenteni” Kránitzot, miután kiszavazták az önkormányzati választás jelöltjei közül. Lackner Csaba a felvételen azt állította, hogy Gajda Péter MSZP-s polgármester ötlete alapján jártak végül el. Mint mondta: „A Péter meg egy hülye kijelentést tett, amit gyorsan lecsaptam. Újra gyorsan kinevezzük a Kránitzot 5 évre, dupla annyi fizetésért. Így is keres öt kiló bruttót, azt nem lehet a kétszeresére emelni”.

És így is lett: az önkormányzati választások után nem sokkal már arról szóltak a hírek, hogy a VAMÜSZ-t vezető Kránitz fizetését megduplázta az önkormányzat, így havonta egymillió forintot tehetett zsebre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.