A videó készítője szerint több mint ötvennel mentek.

Tíz év körüli kisfiú kormányozott egy autót tegnap este a Ferihegyi repülőtérre tartó négysávos gyorsforgalmi úton. A gyerek az anyja ölében ült. Egy nézőnk felvette az életveszélyes manővert és elküldte az RTL-Híradónak.

A videó készítője szerint több mint ötvennel mehetett az autó és próbálta figyelmeztetni a nőt, hogy ez veszélyes, hagyja abba, amit csinál. 

Címlapkép: rtl.hu

(rtl.hu)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Horizont: hülyeséget te írkálsz..nézd meg az MHSZ miért oktatott sofőröket!!!
Horizont
@Pálinkás Pál: B kategóriára is oktattak. Nem is értem mi a bajod? Na jó hagyjuk is egymást békén.
Pálinkás Pál
@Horizont: és mi a bajod..mondtam valamikor a 70 években szűnt meg hogy csak vizsgáznod kellett... nem voltak ingyenélő oktatók!!!
Horizont
@Pálinkás Pál: Oktató tanított egy egész osztályt, aztán gyakorlati oktató a gépjárműben 1973 őszén. Ingyenélő oktató? Ezt visszautasítom a férjem nevében. Nem értesz hozzá ne ítélkezz.
Pálinkás Pál
@Horizont: te cseszegetsz,hozzád sem szóltam...
Szeparepa2
@Horizont: Meg mezei földutakon is bibibiii... XD
(nyilván forgalomba épeszű ember nem enged gyereket, sem jogsi nélküli embert)... önállóan vezetni a varnyút 10 évesen azért az élmény, még jobb is kint a dombok közt, mint a városban vagy forgalmas főutakon... úgyhogy egyáltalán nem lol... Más kérdés hogy a zsigám (amit más kérdés, hogy a seggem alá toltak) '90-ben hónapokkal előbb megvolt, mint a jogism... és persze a többi nyilvánaló, simán jártam vele anyám tudta nélkül... tehát megúsztam egy csomó gyakorlati órát... a jogsi gyakorlatra már úgy mentem oda, hogy beírta a faszi, hogy csak forgalomban kresz-tartó viselkedést kell gyakorolni és foglalkozni vele, vezetéstechnika Fittipaldi... XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.