Konkrét, a BKV-ra vonatkozó döntés nem született a főpolgármesteri kabinet keddi ülésén. Az 1000 busz beszerzésével kapcsolatban csak abban van egyetértés, hogy szükség van az állomány cseréjére, de arra a kérdésre, hogy miből, egyelőre nincs válasz. Épphogy csak szóba került a BKV-holding ügye, de érdemi döntés még hónapokig nem várható ebben a kérdésben sem.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Átmenetileg lekerült a napirendről a BKV holdinggá alakításának ügye, miután a főpolgármesteri kabinet kedden nem döntött a kérdésben. A főváros vezetése ugyanis meg akarja várni, hogy a Boston Consulting Group (BCG) júniusra befejezze a cég átvilágítását, s megfogalmazza javaslatait a társaság finanszírozási struktúrájával és szervezeti átalakításával kapcsolatban.

Csak úgy kérdezem : mennyi buszt lehetne venni a tanulmány árából???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.