Badacsonytomajban lesz 70 szobás hoteljük.-----Az augusztus végén bejegyzett cég egyik ügyvezetője Fellegi Áron, Fellegi Tamás egykori fejlesztési miniszter fia, a másik Petneházy Dávid korábbi szabolcsi Fidelitas-elnök. Utóbbi édesapja, Petneházy Attila 2014-től 2018-ig fideszes országgyűlési képviselő volt, most magyar-magyar kulturális kapcsolatokért felelős miniszteri biztos. A tulajdonos a Fellegi család cége, a Willard Partners Zrt., illetve nagyobb részben Petneházyék cége, a Promotheus Agency Bt. (november óta Prometheus Agency Bt.).----------- A másfél milliárd forintos támogatást badacsonytomaji szállodafejlesztésre kapták,amiről Babosi György nyíregyházi momentumos képviselő számolt be először. Az összeg a Kisfaludy program honlapjára feltöltött, 2020-as ömlesztett támogatási listában található. Ahogyan korábban beszámoltunk róla, ez alapján nem átlátható, ki, melyik pályázati kiírásra jelentkezett, esetleg egyedi döntéssel kapott-e pénzt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
hvg.hu/360/20210203_A_Bizottsag_alelnoke_Brusszel_folyamatosan_figyeli_a_magyar_es_a_lengyel_kormanyt

DDDDDDDDDDDDDDD!!!
Figyelni azt lehet. Mi is állandóan figyeljük, hogy mikor állitják már le az orbán&Co finanszirozását. Tudom, hogy nagyon keserves lenne az ország számára- de, a magyar emberek 95%-a egyébként sem részesül ezekből a támogatásokból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.