Minden koronavírus ellen beoltott páciens után ötezer forintos fejpénzt adna a háziorvosoknak az MSZP, a kórházi oltópontokon szolgálatot teljesítők munkáját pedig kötelező túlóradíjjal kompenzálnák – erről Ujhelyi István szocialista EP-képviselő beszélt szombati online sajtótájékoztatóján. Az MSZP politikusa azt is mondta: néhány kiszivárgott részlet szerint a kormány terveiben az szerepel, hogy a háziorvosi praxisoknak a mostani szakaszban napi húsz, a tömeges oltás idején már napi ötven embert be kell tudniuk oltani. Az érintettek azonban egyelőre nem tudják pontosan, hogy ez a feladat pontosan milyen leterheltséget jelent majd nekik időben és mit jelent majd bérezésben. Az MSZP ezért arra szólítja fel a kormányt, hogy még a tömeges oltási szakasz megkezdése előtt vállalja ötezer forintos fejpénz kifizetését a háziorvosi praxisoknak minden egyes beoltott ember után, ezzel kompenzálva az érintett dolgozók rendelési időn túli munkáját.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
no álljunk meg egy szóra...egy mezei oltást bárki be tud adni,aki nem hülye...miért is kéne 5 ezer az orvosnak azért, mert a munkáját végzi??? egy önkéntes oltásba pénzzel érdekeltté tenni az orvost, aki "kizsarolhatja" a páciensből hogy oltassa magát...enyhén szólva nem etikus...de hát orbánisztánban minden megtörténhet...javasolnám a péknek is a plusz pénzt, ha megfogja a lisztes zsákot...elképesztő ez a hiszti ami ekörül megy...megy az ugatás hogy nincs elég vakcina...azt egyik ország sem mérte fel ,mennyien akarják!!! hányok az egésztől!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.