Csak a sürgős, életveszélyes eseteket látják el, új betegeket már nem vesznek fel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Na és akik nem írták alá az új jogviszonyról való szerződést, azok márc.1.-én már nem mehetnek dolgozni,elég sokan vannak. Akkor most mi is lesz a terheléssel?Ebből is látszik,mennyire nem hozzáértő embereket szedett össze a kormány/orbán.Egyrészt maga ez a törvény,vagy rendelet,nevezzük bárminek is,zsarolás. Nem veszik észre az egészségügyi dolgozók,hogy most ők diktálhatának feltételeket?Ráadásul a "soha nem látott mértékű béremeléssel" is jól megszívatták őket. Az orvosok ügyeleti díjának nagyrészét elvették,pedig itt aztán ügyelhetnek orrvérzésig,mert olyan kevesen vannak,és ehhez képest a bérük az európainak még mindig csak a töredéke. Így akarja orbán itt tartani az orvosokat?Ráadásul az orvosok nem tudnak szakszemélyzet nélkül dolgozni,márpedig a szakdolgozók bére ott van,ahol a vakond is túr.Rohadtul nem lesz ennek jóvége. Úgy néz ki,hogy orbánnak továbbra is csak az a fontos,hogy a stadionokban flottul menjenek a dolgok,működjön a gyepfűtés,és a focisták fizetése eztán is miliós legyen. És mészárost,meg a többi havert,pereputtyot se felejtsük ki,akik járvány vagy válság,ugyanolyan ütemben gazdagodnak,mint eddig
kereső
Készülnek a kinai vakcina hatására a 60+ krónikus betegeknél???
kereső
Mészáros Lőrinc felcsúti üzletember tavaly decemberben lett tulajdonos a Fájdalom-ambulancia Kft.-ben és a Gyógyító Magyarok Kft.-ben is. Ezzel pedig a sikeres vállalkozó az építőipar, a mezőgazdaság, a sport, a bankvilág és a média után szép csendben megérkezett a magánegészségügybe is. Az eddigi tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy ahova Mészáros Lőrinc megérkezik, ott előbb-utóbb megkerülhetetlen szereplővé válik.

Na ott majd lesz Pfizer, meg Moderna jó pénzért.
kereső
@Horizont: Mi volt 2006-ban?? Akkor indult "volna" a Molnár Lajos féle átalakitás az egészségügyben- a két /három pilléres biztositós modell az egészségügyben, a magán egészségügyi szolgáltatók belépése a piacra. Ekkorra datálódik a Járai féle biztositó alapitása is. Azután- valószinüleg nem úgy alakultak a számok/ vagy GYF fúrta meg a dolgot, mert fellépett az mszp-s potentátok összefonódása ellen a fideSS-el. Mindegy is már, most itt van- ugrásra készen.
kereső
@sgl: "Sok szemétséget láttam már életemben, főleg az elmúlt 10 évben.
DE!!! hogy szabadon lophasson csillagászati összegeket, ráerőlteti a kínai vakcinát arra a 60 év fölötti tömegre, akiket egyébként még Kínában sem oltanak vele, és hogy muszáj legyen elfogadni annak, aki nem akar beteg lenni, le sem hívja az ingyenes EU-s kontingenst, ami meg eddig bejött, azt szőrén szálán eltüntették...
Nos ez az aljasságnak , a gonoszságnak olyan felfoghatatlan mértéke, hogy ez már nem is ember...hogy mi ? Egy szörnyeteg !"

Hadházy Ákos

A kinai vakcina, vagy egyáltalán nem véd- vaggy nagyon lecsökken a védelmi mechanizmus ebben a korosztályban, ugyanakkor felerősitheti a krónikus betegséget. Válogasd ki, melyik tetszik jobban.Ezek az állitások fenn vannak azon táblázatban, amely nyilvánosan összefoglalja a különböző vakcinák olthatóságát és hhatásait.
Válogasd ki magadnak.
kereső
@sgl: Egyébként meg nem tudom, hogy éppen melyiket minősited hülyeségnek- mészáros magán egészségügyi nyomulását, vagy a kinai vakcina "hatásosságát"?
kereső
@Horizont: És ebbe a két magáneüs szolgáltatóba épp most vásárolta be magát mészáros/orbán. Lesz itt nem sokára, pénz pariapa, fegyver.
kereső
@sgl: Nem vagdalkozom alaptalanul.Azt a vakcinát minősited Te megbizhatónak, amelyet a kinaiak sem használtak még csak tesztelésre 60 éven felül, nemhogy krónikus betegeknek. Azt, amelyiknek a tesztelését a brazilok leállitották. Azt, amelyet nem egy lelkiismeretes háziorvos nem hajlandó beadni a célkorosztálynak?, mert nem ismerik a hatását?? A következtetésem azon a táblázaton alapul, amelyet orvosszakértők állitottak össze. De ha Te kisérleti nyulat akarsz játszani orbán orosz rulettjében, a Te döntésed, de nincs jogod a jogos aggodalmat hülyeségnek minősiteni.
Málna
@kereső: A brazilok nem ezt a vakcinát tesztelték, az egy másik oltóanyag volt.
kereső
@sgl: Nem vagyok sem virustagadó, sem oltás ellenes. Arra Sinopharm igazgatóra hivatkozol, aki már nincs hivatalban? Miért is mondott le a három csúcsvezető a kinai oltóanyag vállalat / állami/ éléről? És nekem, nem tudod bemagyarázni, hogy 72 óra alatt el lehet végezni egy új gyógyszerkészitmény labor vizsgálatát a magyar szabványok szerint. Szagmintát biztosan vettek. De , legyen Neked igazad- és ne kerüljenek a szeretteim , akik hatvan éven felüli krónikus betegek súlyosabb helyzetbe, mint amilyenben most vannak.
kereső
@sgl: Tudod mit, erre már nem is válaszolok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.