A komáromi polgármester egy YouTube-videóban beszélt arról, hogy a városban súlyos a helyzet: a járvány 2020-as kezdete óta február 26-án regisztrálták az eddigi legtöbb, egy nap alatt igazolt fertőzöttet, összesen 38 embert – írta meg a 444.

A polgármester elmondta, hogy a városban február 26-án több fertőzöttet azonosítottak, mint aznap mondjuk Zalában, Veszprémben vagy Tolnában.

A város első embere szerint ebből látható, hogy Komárom-Esztergom megye az egyik legfertőzöttebb megye, ezért mindenkit arra kér, hogy tartsák be a szabályokat, viseljenek maszkot, mert egyre több oktatási intézményben vezettek már be korlátozásokat, de volt olyan intézmény is, amit teljesen be kellett zárni.

Azt is hozzátette, hogy emiatt a héten hoznak döntést arról, hogy elrendeljenek-e rendkívüli szünetet.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: YouTube/Komárom

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Országos szinten nem minden megyében tesztelnek vagy nincs is fertőzött. !
karma1
@Gazella: Valoban, csak ott ugrik meg a fertozottsegi ra'ta, ahol elkezdenek nagyban tesztelni. Mindig Hadhazy Laszlo standup-os jut az eszembe, amikor a neje mondta neki, hogy menjen el orvoshoz az 50. szulinapjan, hogy legalabb egy allapotfelmerest csinaljanak, mire a Hadhazy mondta, hogy o ugyan nem megy el, mert ha elmegy a doki biztosan talal valamit, - ha meg nem megy el, akkor semmit se talal, tehat neki semmi baja sincs,
Nem voltak megfelelo szamban , jo tesztekkel torteno tesztelesek, de a legnagyobb bune a kormanynak, hogy nincsen egyaltalan kontaktkutatas. Anelkul pedig semmikeppen nem lesz vege a jarvanynak, mert nem tudjak, hogy ki merre jart megfertozni egy masik kozosseget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.