A Telex készített pár rejtett kamerás felvételt.

Nyüzsgés, felhőtlen hangulat: Videón, hogy néz ki egy magyar kaszinó belülről a harmadik hullám idején – Mintha nem is tombolna épp a járvány

Forrás, fotó: Telex

Miközben a vendéglátóhelyeknek, moziknak, színházaknak zárva kell tartaniuk a koronavírus-járvány miatt elrendelt intézkedések értelmében, a kormánypárti érdekeltségben álló kaszinók nyitva lehetnek.

A Telex videója szerint

az egyik budapesti játékteremben pezseg az élet, a járványügyi szabályokat pedig nem igazán veszik komolyan.

A Telex cikke szerint a kaszinóban nagy nyüzsgést, felhőtlen hangulatot tapasztaltak, ahol körülbelül 80-120 ember tartózkodott nagyjából 150 négyzetméteren.

Volt, aki orr alatt, volt, aki tokán felejtette a maszkját, de ezért senki nem szólt.

Kávét, üdítőt, de akár alkoholos italt is lehet kérni a játékteremben cikázó pincérektől, amit szigorúan ingyen szolgálnak fel, mert a kaszinó hivatalosan nem minősül vendéglátóhelynek – írja a lap. A riport szerint az emberek egymást tapossák a rulettasztal körül, mindezt egy olyan átlagos fővárosi estén, amikor a járvány harmadik, felfutó szakaszában vagyunk, amikor a kormány már az iskolák bezárását is belengette, csak hogy elejét tudja venni a vírus terjedésének.

A Telex videóját ITT nézheti  meg.

A BRFK csak annyit közölt a lappal, hogy

folyamatosan ellenőrzik a védelmi intézkedések betartását, és jogsértő cselekmény észlelése esetén megteszik a szükséges intézkedéseket

Hozzátették azt is, hogy a rendőri intézkedéseket az operatív törzs napi tájékoztatóin ismertetik. 

Forrás: 24.hu, Telex

Címlapkép (illusztráció): Pixabay CCO

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Hát igen erre szavaztatok,akkor most már ne sírjon senki. Amúgy Ausztriában is minden zárva volt /van kivétel az Admiral és egyéb kaszinó. Még este 8 után sem zárnak be...Érdekes ez valami nagyon nagy hatalommal bíró személyek érdekeit szolgálják amibe sem a politikusok sem a hatóság nem szólhat bele!
levarosbukta
Francot érdekel hogy a sok majom hol veri el a lóvéját.
csipetke
Így működik ez fideszéknél. Ami fontos az oligarcháknak,strómanoknak,az mehet.Ami ebben az országban folyik,az elkeserítő,és dühítő.
istván irén
Ez is bizonyítja mi fontos a fidesznek nekik mindent lehet másnak semmit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.