Az elmúlt 24 órában 130 koronavírusos beteg halt meg a járvány szövődményeiben, közöttük volt a legfiatalabb áldozat is.  

Egy 16 éves lány is meghalt koronavírusban – Ő a legfiatalabb magyar áldozat

Fotó: Pixabay

A 16 éves lány nyirokrendszert érintő betegségben szenvedett – derült ki a koronavirus.gov.hu kormányzati oldalról.

Tavaly novemberben egy 18 éves, decemberben pedig egy 19 éves férfi vesztette életét, idén februárban pedig egy 20 éves férfi is meghalt.

Forrás: 24.hu, koronavirus.gov.hu

Címlapkép: Pixabay cco

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Pálinkás Pál: Sosem dolgoztam szalag mellett, csak mint igazgató, cégvezető nem nagyon van időm a propit figyelgetni, max. úgy ebéd időben kicsit, aztán este valamennyire, amikor a család is itthon van, vagy nagyon későn. Aki gépeket rakosgat össze, annak ilyen terén egyszerűbb a dolga valóban, habár egyszer azt írtad úton vagy folyamatosan, állandóan emberekkel találkozol útjaid során, mégsem voltál soha beteg, na de nem érdekes a téma szempontjából.
Pálinkás Pál
@division: megint rosszul emlékszel...azt írtam hogy sokszor vagyok úton,mert én megyek el a gépekért...és viszem vissza...ha úgy rendelik meg.../kiszállás/ magyarul... a szalagot nem személyeskedésből mondtam,hanem általánosságban..
division
@Pálinkás Pál: Oké, világos. Majd lesz valahogy, az idő megmutatja kinek lesz igaza. Azért az egész világ nem hülye, de majd meglátjuk mi történik amikor az oltások megfelelő számban lesznek már beadva.
Pálinkás Pál
@division: meglátjuk.,... persze mindig azt látod ,amit a politikusok láttatni akarnak...ahogy most sem,úgy akkor sem fogja senki tudni a valós adatokat..:)
division
@Pálinkás Pál: Azért nem hiszem. Az egész világot fogom alapul venni, nem csak az itthoni helyzetet.
Pálinkás Pál
@division: az egész világon játszanak az adatokkal...szerinted USA-ban mennyire hiteles a covid lista, ha az amerikai kórházak anyagilag érdekeltek abban hogy covid halottat jelentsenek.../nem linkelek ,megtalálod a neten../ nem is kis összeggel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.