Kiderült az igazság! 

Március első péntekének kora reggelén Orbán Viktor interjújával indult el az a kommunikációs káosz, ami szombaton, dél után kevéssel jutott végül el addig a pontig, hogy kiderült, melyik az a telefonszám, ahol kérhető az oltással kapcsolatos adatok pontosítása.

Megvan a telefonszám, amit sem Müller Cecília, sem Orbán Viktor nem tudott megmondani pénteken!

Fotó: Pixabay

A koronavírus sajtóközpont közölte ugyanis, hogy

a 1818-as telefonszámon

kérhető az adatok pontosítása.

A sajtóközpont közleménye szerint ha valaki az oltásra történő regisztrációkor pontatlanul adta meg adatát, és emiatt a neki küldött értesítőben téves adatot tapasztal, akkor az ingyenesen hívható 1818 telefonszámon vagy az [email protected] email címen kérheti a regisztrációkor megadott adatai pontosítását, javítását.

Forrás: koronavirus.gov.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
HAHA! orbán mondta, turkált a paírjai között és nem tudta megmondani?!
Ez egy röhejes kormány, röhejes bohóc miniszterelnökkel a élén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
voltmárjobbis
@csak úgy...: ma 17:37 ha nem érted, hát nem érted. Sajnállak.
Lepényleső
El vajon mely nagy fejben veszhetett,ami szám ennyire összetett?
kereső
SZOLGÁLTATÁS NEVE
1818 Kormányzati Ügyfélvonal – telefonos ügyfélszolgálat
szegfue
@kereső: Kipróbáltam, 2 csengetés után már mondja is az automata: minden ügyintézőnk foglalt, próbálja meg később. Pedig csak arra voltam kiváncsi, hányadik menüpontnál éri el a vakcinával kapcsolatos ügyintézést, hiszen ezen a számon másról is kérhetünk tájékoztatást.
kereső
@szegfue: Ezen a számon az általános adójogi kérdésektől kezdve, a munkanélküli ellátáson túl, a személyi igazolvány cseréjéig, az elveszett adókártyán át, a TAJ kártya ismételt élesitéséig- mindenről lehet informálódni, nyomógombos menüválasztással. Kezelő-válaszadót a legritkább esetben tudsz elérni.A kormányzat által üzemeltetett "vakcinainfo.gov.hu", pedig egy fapados megoldás, egyetlen dolgot lehet rajta megnézni-elintézni, a regisztrációt. Gondlom, mindez kemény milliárdokba került.
szegfue
@kereső: Igen, pont erről beszélek én is! Annak is tudok örülni, ha a felkinált menüből a nekem megfelelőt választom ki... egy idősebb ember talán nem is jut el a vakcináig.:( Nem értek a technikához sem, de nem lehetett volna egy uj számot, ill. vonalat biztositani több ügyintézővel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.