Automatikusan meghosszabbítják a közeljövőben lejáró gyes, gyed és gyet jogosultságokat – jelentette be Novák Katalin a Facebookon.

A családokért felelős tárca nélküli miniszter ma délután közzétett videóüzenetében kifejtette: a járvány harmadik hulláma miatt az iskolák ismét átálltak a digitális működésre, és az óvodák sem tartanak nyitva, csak ügyeletet biztosítanak, ez pedig különösen megterhelő lehet egyes családoknak.

Ezért azoknak akiknek ebben a mostani időszakban járna le a gyes, gyed vagy gyet jogosultsága, meghosszabbítják a juttatásokat addig, amíg nem áll vissza minden a normális kerékvágásba:

A mostani információk szerint ez, most a tavaszi szünet végét jelenti.

Címlapkép:MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Drága Katalin asszony! A többi családnak ez nem okoz problémát? Értük nem lenne szíves szót emelni, mint a "családok védőszentje" kis hazánkban? Talán ha ők is megkapnák a fizetésüket, vagy legalább a 80%-t!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Drága Katalin asszony! A többi családnak ez nem okoz problémát? Értük nem lenne szíves szót emelni, mint a "családok védőszentje" kis hazánkban? Talán ha ők is megkapnák a fizetésüket, vagy legalább a 80%-t!
voltmárjobbis
És a családi pótlék? "Az állam a gyermekek neveléséhez és iskoláztatásához havi rendszerességgel családi pótlék formájában nyújt segítséget. A nevelési ellátásra, és iskoláztatási támogatásra bontott rendszer havi összege 2009 óta változatlan, és 2020-ban sem fog emelkedni."
palyazatok.org/csaladi-potlek-nem-emelkedik-a-csaladi-potlek-osszege/
RonaGyuri
mindeközben:
Hamuban a gyémánt

mikor a buta és ártalmas idétlenkedés közben előbukkan egy nagy igazság is

Zöldi tanárúr szorgalmasan irogatja erősen véleményes kioktatásait. A leg9tóbbi „Médianapló - A kormány és az ellenzék miért gyalázza egymást még járvány idején is?” opusa – bár most egy cimborája puderezése a lényeg – sem nagyon más. Bár az az egyenlőség húzás a kormány kritikán aluli töketlenkedéseinek kifogásolása és az ádáz idétlenkedő kormányzat mocskolódás között több mint ártalmas és inkorrekt, sőt igazából egy tövig benyalás az Orbánéknak.
Azonban van egy félmondat arról, hogy mivel „a kormánypárti és az ellenzéki politikusaink nem lépesek arra, hogy elszakadjanak egymás alpári gyalázásától” felmerül egy jogos kérdés: „Nehéz persze eldönteni, hogy választott képviselőink csupán ennyire képesek, és a lényegüket adják, vagy inkább csak szerepet játszanak”! =))
istván irén
Csak nem meg tanult ablakot pucolni? Ez a rühes kurva úgy csinál mint ha kegyet osztana
ómió
A Böszme ezt némi népzsebivel is "megoldaná"! "Fájni fog" jeligére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.