Novák úgy vélekedett: az országgyűlési választáson várhatóan csak három listából lehet választani: a Fidesz és a „balliberális szivárványkoalíció" mellett a Mi Hazánk Mozgalom kerül a szavazólapokra. A programja egyedülálló. Az övék az egyetlen ellenzéki párt, amely népszavazást tartana Magyarország EU-tagságáról, bevezetné a sorkatonai alapkiképzést, hazahozná a magyar honvédeket Afganisztánból és Irakból. Amelyik vagyonadót vetne ki a milliárdos oligarchákra, eltörölné a képviselők mentelmi jogát, hatályon kívül helyezné a trianoni diktátumról szóló törvényt, védené a magzatok életét szívhangjuk meghallgattatásával, írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot, leállítaná cigányügyi programok finanszírozását, illetve kivonná Magyarországot a strasbourgi bíróság joghatósága alól – közölte. Továbbá szegregálna az oktatásban, bevezetné a szibériai bérrabtartást, visszaállítaná a halálbüntetést, tűzparancsot adna a honvédeknek az erőszakos határsértőkkel szemben és betiltaná az...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Már a felcsúti nemzetvezető is bepróbálkozott
.
------ Orbán: Vissza akarjuk kapni a jogot a halálbüntetés bevezetésére
hvg.hu/itthon/20150508_Orban_Viktor
------------------------------------
.
Ami a büntetőtábort illeti, nincsx új a nap alatt
.
------ Túlélőtábor szalonnásoknak
orditok.blog.hu/2015/05/08/orban_elet_es_halal_ura_akar_lenni
----------------------------------------
.
Az un. mi hazánk plagizálgat!
Nessy
Még az ötleteik felsorolása is ijesztő! Azért a trianoni békediktátum semmissé tételéhez a környező országoknak is lenne pár kedves szava.
Yoda69
Dachau-t nem akarjak esetleg üzembe helyezni?
Csizmás Kond
...nakéremszépen azok akik mindenkit börtönbe akarnak zárni, akik mindenféle lopott vagyont el akarnak kobozni, akik...akik...akik...most lesz lehetőségük szavazni egy ezt ígérő pártnak...kiváncsi leszek hányan lesznek...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nem sokan...akik kötél végén látnák orbánt, azok toroczkait is mellé kötnék...meg ezt a férges novák elődöt is a hülye babájával együtt...ennélfogva a mi hazánknak semmi esélye..
Csizmás Kond
@Horizont: Azért mert csak ezek ígérnek ilyent...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...szerintem több van mint Ferinek.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: most lefogadom veled hogy a mi hazánk meg sem fogja közelíteni a parlamenti küszöböt,,
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: az is lehet, de ha tovább hülyíti a népet ezzel ammesével akár közel is kerülhet...mert ma csak az ilyenre harapnak.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nos..akinek 20-nál több az IQ-ja..az pontosan tudja ,hogy a szibériai rabtartás..meg a trianon megfúrása hamvába holt ötlet...Trianonnal érintett országok egy nap alatt megszállnának minket..és akkor tóth lacika megint a kötélen végezné..
Csizmás Kond
@Horizont: ...és szerinted lesz belőle valami ?...B Gyula is megigérte volt...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...ennél nagyobb hülyeségeket is elhittek már...
NKF
Egyetértek,vissza a halálbűntetést!Most meg mi van?Lecsukják a rohadékot (tisztelet a kivétenek) mert ilyen példa is akadt már! Bevonul,ül pár évet és kijön 25 millióval a zsebébe.
A magyar igazságszolgáltatás így néz ki! A baloldal meg mind bolsi unokák!
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha a remény hal akkor elúszik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok