A budapesti Fidesz magyarázatot kért Karácsony Gergelytől arra, hogy március 15-én, a nemzeti ünnepen miért nem kerültek ki Budapest köztereire, hídjaira, főútvonalaira a nemzeti színű zászlók. Nem tudom felfogni, hogy mire jó olyan ügyben hazugságot állítani, aminek ellenkezője ennyire egyszerűen cáfolható és tanúja mindaz a sokaság, aki az utcán járt az elmúlt 3 napban a fővárosban! Vagy mégis! Akik csak Őket olvassák, sosem tudják meg az igaazságot. Még akkor sem, ha a saját szemükkel látták. Hiába, ez 2021 Magyarországa! Vagyis ez is!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ilyenre reagálni sem kellene, hiszen ez a céljuk. Ezzel foglalkozz, ne a vakcina biznisszel és káosszal.
kissé felnőttem
az alja ilyen, tudomásul kell venni mert a csorda az csorda.Akkor akár vélemény akár tény Egy település, professzor max megfejti,1990 től a település lakói a házaikat 95 %-ban fellobogózták. ugye a március 21 meg az április 4 már nem ünnepi alkalom . Azért márc. 15 és aug 20 még bizonyosan az.
mindez a házakon már nem látszik,. zászló vagy lobogó ahogy tetszik már 5 % aki veszi a fáradságot vagy inkább úgy érzékeli nincs itt már sok minden ami a hazáról szólna.
Szegénység, flegma arogáns országuralás. Aki teheti elmegy? vagy nyugatra vagy a sirkertbe.Munka, üzletek ? lassan leépülnek fejlődés???aki nem szinpatizáns az max vegetál nem él, vegetál.Darányi tervből polgármesteri autó a focipályai büfénél parkol naphosszat.legfontosabb dolgai ott? ja?.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.