Az UFO egykori énekese és társai ügyében súlyosítást indítványozott az ügyészség. 

Az elsőrendű vádlott, az UFO együttes egykori frontembere, és két vádlott-társa 2010-2011-ben hirdetések és személyes kapcsolatok útján egy svájci bordélyba közvetítettek, utaztattak ki fiatal magyar nőket.

A bordély vezetője jutalékot fizetett, a popénekes "a kéjnőktől menedzselésükért havi díjat kért és kapott, azok prostitúciós tevékenységéből származó jövedelméből". Az elsőrendű vádlott három "ügyfelétől" milliós összegeket vett át, amelyeket befektetni ígért, de a pénzt magára és az UFO együttesre költötte.

A Fővárosi Törvényszék tavaly novemberben első fokon az elsőrendű vádlottat kerítés, csalás és kitartottság miatt két év börtönre és hárommillió forint pénzbüntetésre ítélte. A szexmunkások külföldre utaztatásában közreműködő visszaeső bűntársat, valamint a beszervezésben és a tolmácsolásban részt vevő egykori szexmunkás bűntársat többrendbeli kerítés miatt egy-egy év börtönre, valamint 1,2 millió, illetve kétmillió forint pénzbüntetésre ítélték.

A határozat ellen az ügyész a másod- és harmadrendű vádlott további bűnösségének megállapítása, és mindhárom vádlott esetében a szabadságvesztés időtartamának növelése érdekében fellebbezett.

Forrás: 444.hu, MTI

Címlapkép: Pixabay 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Előljáróban azért azt is illene tisztázni, hogy ez az ""UFO zenekar"" csak egy névtolvaj brigád.
Már 1980-ban volt szerencsém meghallgatni az ""igazi"" UFO zenekar --One Hour Space Rock--című albumát, amit követett még néhány. Isten bizony, még a legsilányabb lemezük is toronymagasan múlja felül ennek a ""fiók-UFO""nak a hányadékát. Talán egy nemlopott névvel kellett volna legelőször is kiállni a placcra és nem egy már létező zenekar nevével. A ""zenéjükről"" pedig akár több szó se essék.
Talán abban reménykedtek, hogy a qrvaközvetítő-szakma sikeresebb lesz. A jelek szerint az se jött össze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.