Az Átlátszó egy balatonhenyei, grandiózus építkezésről számolt be újra.

Balatonhenye az a kis falu, ami azért lett ismert az elmúlt hónapokban, mert Varga Judit és férje az ott található ingatlanra vett fel CSOK-támogatást.

Az oknyomozó portál által közölt fotók szerint nem mindennapi ingatlanfejlesztés történik most Balatonhenyén, csaknem 10 ezer négyzetméteren.

Az Átlátszó amellett, hogy az építkezés bővüléséről számol be, a tulajdonviszonyok közt is talált újdonságot. A friss szálak pedig határozottan a NER-elit közelébe visznek.

A balatonhenyei ingatlan jelenlegi tulajdonosa, a Fekete-hegy Vagyonkezelő Kft., ennek a cégnek pedig a Közép-Európai V. Magántőkealap a legfrissebb tulajdonosa.

Ez utóbbi tulajdonosi háttere már nem nyilvános adat, „csak annyit lehet tudni a cégbírósági adatokból, hogy az alap kezelőjének (Közép-Európai Kockázati és Magán Tőkealap-kezelő Zrt.) vezetője és felerészben tulajdonosa a Tiborcz István barátjaként ismert Szécsényi Bálint”.

Az alapkezelő egyébként ugyanarra a címre (Budapest, Pasaréti út 122-124.) van bejegyezve, mint az ismert Tiborcz-érdekeltség, a BDPST Zrt. Ez a pasaréti úti irodaház a székhelye a Közép-Európai V. Magántőkealap másik, decemberben létrehozott cégének, a PSRT 122 Holding Zrt.-nek is. Ennek a cégnek is Szécsényi Bálint az ügyvezetője.

Forrás: Átlátszó, 24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ilyenek és ehhez hasonlók épülnek olyan pénzekből, melyek pl a kínai vakcina bizniszből vannak. Már amit ki nem visznek az országból, mert ez aprópénz azokhoz képest.
Kevés helyen látni ennyire egyértelmű és nyilvánvaló, leplezetlen közvagyon rablást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.