A Közgép egy másik céggel együtt Miskolcon építhet egy hulladékválogatót több mint négymilliárd forintért. A Céginfo.hu adatai szerint a Közgép, amely azelőtt a Fidesz egykori pénztárnoka – a 2015. februári G-nap után kegyvesztetté vált, de az elmúlt időszakban ismét állami támogatásokat szerző Simicska Lajos – „zászlóshajójaként” nyerte el sorra az állami tendereket, 2019 júliusa óta a tiszakécskei Szíjj László tulajdonában van. A jelenlegi negyedik leggazdagabb magyar vállalkozó tavaly augusztusban azzal került be a hírekbe, hogy az ő luxusjachtján pihenhetett Szjjártó Péter tavaly nyáron az Adrián.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Mo.on nem a koronvírsuról szól a történet, hanem a magyar emberek pénzének ellopásáról, plusz az életük kockáztatásáról kínai/orosz vakcinával.
tudode
Minősíthetetlen, erre cssk nyomdafestéket nem tűrő szavakkal lehetne illeti, a járvány legkellős közepén
.
---- A hatvanpusztai Orbán-majorsághoz fogható méretű birtok épül Balatonhenyén
.
atlatszo.hu/2021/03/17/a-hatvanpusztai-orban-majorsaghoz-foghato-meretu-birtok-epul-balatonhenyen/
.
Még jó hogy a szakbarbárok szakítanak időt a járványkezelésre, kárhoztatva a baloldalt az emúttízévért!
Nessy
Jó befektetésnek bizonyult külügyérünk és családjának a sétahajóztatása. Természetesen a közbeszerzés elnyerésénél minden a törvényi előírásoknak megfelelően történt!
Aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.