Az MTI összefoglalta az MSZP online sajtótájékoztatóját.

Totális kudarcnak, teljes csődnek és káosznak nevezte a kormány koronavírus elleni védekezését és gazdasági válságkezelését az MSZP frakcióvezető-helyettese csütörtökön.

Harangozó Tamás az MSZP Facebook-oldalán közvetített online sajtótájékoztatón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szavaira reagálva azt mondta, a Fidesz-kormány a vírus terjedését megakadályozó, valódi, hatékony korlátozó intézkedéseket nem tett, ostoba politikája miatt nem hajlandó támogatást adni sem a megfertőződött embereknek, sem a bajba jutott vállalkozásoknak, sem a munka nélkül maradt embereknek.

Szerinte a Fidesz látszatintézkedéseket hozott, ezért az ország egyik fele kijátssza a korlátozásokat, hogy megélhessen, a másik fele betartja, és szépen csöndben tönkremegy.

A kórházak megteltek, ágy és lélegeztetőgép lehet, hogy van még, de orvos és ápoló már nincs – mondta.

Úgy fogalmazott: "a magyar kormány egyszerűen beárazta, hogy további ezrek és ezrek fognak meghalni a következő napokban és hetekben, és magyar cégek tömegesen fognak tönkre menni".

Hozzátette: úgy látszik, a kormánynak csak az számít, hogy ne kelljen pénzt adnia az embereknek és cégeknek. Az egész korrupt fideszes oligarcharendszer összedőlne, ha a közpénzt nem ők kapnák, hanem azok, akiknek igazán szükségük van rá – közölte.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
@sgl: pontosan!! A politikának bele se kellett volna folynia a járványba!! Zsombornak igaza van.
Yoda69
Teljesen igaz. Ez a kozel huszezer halott orban es a halalkormany bune.
Jovore levaltjuk oket, es kemenyen szamon lesznek kerve.
Amit a fideSS muvel az nepirtas, ezert kell felelniuk a fuggetlen birosag elott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.