A SOTE rektora szerint a nem oltottak még akkor sem mozoghatnak majd kedvükre, ha a lakosság nagy része már védett lesz a vírussal szemben. Egy kávézó teraszára is kiülhetnek és szabadon mozoghatnak nemsokára azok, akik megkapták az oltást, vagy átestek a fertőzésen - mondta Merkely Béla az RTL Híradónak.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Te barom,,aki be van oltva az is fertőz.. A knai szarjaitokról meg még ti sem tudjátok,hogy egyáltalán hatásos e...Faszfej nyalóka
voltmárjobbis
Szó nincs arról, hogy akit beoltottak, vagy átesett anfertőzésen, nem fertőz.
Mennyit kapsz ezért orbántól merkely?
Eladott Ország
Merkely te nyugodtan kiülhetsz, mert a te pofádat a fideszes már gecivel és is teleb@szta , gerinctelen fideszes szervilis seggnyaló rohadt szarházi vagy! Álljál a tükörbe a qrva anyádat és köpd szembe magad b@zdmeg, te pondró aljadék! Az evolúció szégyen vagy!
Clavigo
Te barom,,aki be van oltva az is fertőz.. A knai szarjaitokról meg még ti sem tudjátok,hogy egyáltalán hatásos e...Faszfej nyalóka
voltmárjobbis
Merkely Béla számít a legaktívabb vállalkozónak, hiszen kisebb cégcsoport köthető a nevéhez. A Semmelweis Egyetem rektora öt cégben is tulajdonos, közülük több is szépen prosperál, de akad egész friss alapítású vállalkozása is a kardiológusnak.
Legnagyobb cége egy családi vállalkozás: a Cardio-Dent Kft. 2019-ben 65,6 millió forint bevétel mellett tisztán 34 millió forintot termelt. A családi taggyűlés pedig úgy döntött, hogy a korábbi felhalmozott eredménnyel kiegészítve 84 millió forint osztalékot fizetnek ki maguknak. A cég főtevékenységeként az egyéb természettudományi, műszaki kutatás, fejlesztést jelölték meg, de oktatás és járóbeteg-ellátás is szerepel a profilban.
Merkely Béla a többségi tulajdonosa a Merkely-Cardiosport Kft.-nek: szintén stabilan teljesítő vállalkozásról van szó, hiszen 2019-ben 50,3 millió forintos bevétel 48 millió forintos profithoz volt elég. Főtevékenysége a saját tulajdonú ingatlan adásvétele, de például egyéb sporttevékenység, oktatás, kutatás és járóbeteg-ellátás is szerepel a listán.
Érdekesség, hogy a cégnek 2019-ben volt bevétele a multinacionális AstraZeneca vállalatcsoporthoz tartozó AstraZeneca Kft.-től.
- olvasható a koronavírus elleni vakcinát is kifejlesztő AstraZeneca oldalán. A Merkely-Cardiosport a 2018-as és a 2019-es összegzésben is szerepel 350 ezer, illetve 700 ezer forintos összeggel a tanácsadói díjak oszlopban. Egyébként maga az AstraZeneca Kft. is évről évre egyre jobban teljesít a magyar piacon: a 2016-os 11,5 milliárd forintos forgalmat 2019-re 13,9 milliárd forintra sikerült feltornázni.
A Semmelweis Egyetem rektora még három társaságban érdekelt: a 2019-ben alapított 3D Guide Kft.-ben, a 2017-es születésű Chemical Agent Invest Zrt.-ben (nincs bevétel), valamint a 2020 augusztusában életre hívott Techstream Lab Kft.-ben.
Van mit féltenie orbán seggnyalójaként

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.