A vasárnap este a Hír TV adásába kerülő műsor előzetesében beszélt erről az emberi erőforrások minisztere – írja a 24.hu. 

Kásler: Magyarország nyithat Európában előszörFotó: Instagram / @kaslermiklos

Kásler szerint Magyarország az elsők között, időben kezdte meg a járvány elleni védekezést és ha az ellenzéki tanácsra halgattunk volna, akár több százzal nőtt volna a halálesetek száma – számolt be a 24.hu.

Ezeknek a haláloknak a felelőssége azoké, akik a bizonytalanságot viszik

- fogalmazott a miniszter. De ami lényegesebb, hogy Kásler szerint

Minden negatív körülményt figyelembe véve, várhatóan május végén, június elején Magyarország Európában elsőként oldhatja fel a korlátozó szabályokat

- nyilatkozta a Hír TV műsorának előzetesében

Kásler Miklós hozzátette még, hogy

Abból kiindulni, hogy olyan vakcinát adnak oroszok millióinak és kínaiak tízmillióinak, ami nem megfelelő, tehát kvázi a kínaiak irtják a kínaiakat, az oroszok az oroszokat, teljes badarság

- mert a véleménye szerint a hazánkba érkező összes vakcina minden nemzetközileg elvárt adattal rendelkezik.

Forrás: 24.hu, Hír TV

Címlapkép: Instagram / @kaslermiklos

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
kasler, foglakozz inkabb Matyas kirallyal. Tobb hasznot hajtassz vele, mint hogy faszsagokat mondasz a jarvannyal kapcsolatban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Pálinkás Pál: Lélegeztetőgépen, pl. a terhes anyák közül is egyre többen kerülnek oda. Mindegy, neked nem kell ezt a vírus dolgot elfogadnod, nem kötelez rá senki. Én azért remélem, rendkívül szigorú szabályozás lesz majd világszerte, és a szabályszegőket keményen fogják büntetni.
Pálinkás Pál
@division: abból polgárháború lenne világszerte, sokkal több áldozattal ,mint a fantazmagóriátok..
cikicakk55
@mzper x: ma 01: 35

Akkor Onkológusnak sem volt egy nagy ász.
division
@Pálinkás Pál: A tudomány és a tények nem fantazmagóriák.
Pálinkás Pál
@division: pontosan...majd ha tényekkel alá tudjátok támasztani hogy a világon bárhol megnövekedett a halálozás...akkor majd beszélgethetünk...kreáltatok egy világjárványt, akit lehet azt covid halottnak írtok..csak az a szar hogy bárki megnézheti az adatokat..a pusztító világjárványotok hatására tavaly a föld népessége mintegy 170 millió emberrel nőtt...itthon meg tavalyelőtt január- februárban többen haltak meg ,mint idén..pedig akkor nem volt járvány...,nem visítoztál itt...nos ennek tükrében szarok az egészre..süt a nap, felénk nem hülyék laknak..ennyi..
volvós
Bolond Kásler bűnöző elvtárs !!! Nyissatok csak de figyusz : Bécsben 01.04-től 06.04-ig az összes üzlet
- kivéve az élelmiszerboltok benzinkutak, gyógyszertárak - 6 napig zárva tartanak, és ami a legfontosabb 24 órás KIJÁRÁSI TILALOM lesz érvényben, a vírus megfékezése miatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.