Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke Matteo Salvinivel, az olasz jobboldali kormánypárt, a Liga vezetőjével és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnökkel folytatott tárgyalást.

Azért jöttünk össze, hogy beszéljünk Európa jövőjéről

– mondta Orbán Viktor csütörtökön a Matteo Salvinivel, az olasz jobboldali kormánypárt, a Liga vezetőjével és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfővel folytatott találkozót követő sajtótájékoztatón.

Sok millió olyan európai polgár van, aki megfelelő és hatékony politikai képviselet nélkül maradt Európában azzal, hogy az Európai Néppárt elkötelezte magát a baloldallal való együttműködés mellett hosszú távon

– mondta Orbán Viktor.

Nem fogunk felülni semmilyen provokációnak, értékeink és álláspontjaink világosak, véget akarunk vetni annak a nevetséges politikai gyakorlatnak, amely azt akarja elmagyarázni, hogy a jobboldalnak mindig csak széle van, a baloldalnak mindig csak közepe

– mondta a kormányfő.

Orbán Viktor: Nem fogunk felülni semmilyen provokációnak

Morawiecki szerint azok az erők, amelyek elvágják magukat a hagyományos értékektől, az igazság tiszteletétől, olyan erők, amelyekkel szemben ellenjavaslatot akarnak kínálni.

Ma a krízis időszakában, szükség lesz az uniós újjáépítési alapra, de az európai értékekre is.

Salvini szerint

azon gondolkoznak, hogy Európa népei kijussanak a háború óta legsötétebb korszakból, úgy véli, közös európai erő kell, ami megvédi Európa határait.

Forrás: hang.hu

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher 

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Úristen! Ők beszélnek kereszténységről, igazságról? Különösen Orbán! Azt sem tudja eszik e, vagy isszák! Kereszténység náluk csak a szép szavakban, tetteikkel Mammont szolgálják. Az igazságból meg már rég elveszett az "i"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
A bolsit - annyira aljas tud lenni - azért nehéz figyelmen kívül hagyni!
kokopelli
Mindenkinek,...aki nem "fideszes"! (;-))
balos
@kokopelli: Hát én nekik azt kívánom,amit a covidosoktól elvettek,mert úgy megvédték őket!
Madácsi Pali
Ez a bugris csaló rács mögé való! Nem érti mi a keresztényi szeretet. Nem fogja fel, hogy úgy lehet minden ember boldog ha segítünk másokon, ha nem akadályozza mások boldogulását, ha együtt működünk és nem háborúzunk, ha értéket teremtünk és nem másokét orozzuk el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.