Még azt sem tudni, mikor tetőzik a járvány, de Orbán Viktor döntése értelmében ha törik, ha szakad, két hét múlva nyitnak az iskolák. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete határozottan ellenzi a szerintük idő előtti nyitást, a nemrég Orbán Viktorral is tárgyaló, családokkal foglalkozó civil szervezetek nem foglalnak egyértelműen állást a kérdésben. Ha a tanárok be is lesznek oltva addigra, a szülők jelentős része nem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Én nem viszem már idén suliba a gyerekeimet, jogom van hozzá, csesszék meg az egészet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"Ha a pasa kiadja a parancsot..."

Ha beledöglenek is a pedagógusok meg a gyerekek, akkor is ki lesznek nyitva az iskolák...
division
Én nem viszem már idén suliba a gyerekeimet, jogom van hozzá, csesszék meg az egészet.
Nessy
@division: Igazad van! Csak sokan már nem tudják megoldani az otthon maradást a kisebbekkel, így kénytelenek vállalni a veszélyt. Nem tudom, mennyire lenne ördögtől való a rövidített tanév? Bár a gyerek felügyelet akkor is problémás lenne! Ez a klasszikus eset, amikor bármelyik ujjadat harapod meg, fájni fog.
silber13
@division:Helyesen döntöttetek otton!!!
Clavigo
" Szép baleset " lesz... Majd valahogy kikommunikálják ezt a faszságot,,mint ahogy eddig is.. ( mer a baloldal,gyurcsány,stb..) Csak tudnám ,hogy hova tünt el Soros..?
division
@Nessy: Megmondom mi lenne a megoldás: A kormánynak fizetnie kellene erre az időre a dolgozók bérének a 70% - át, az iskolából már nincs azért olyan sok hátra a tervezett nyitástól. Mindenre van pénz, erre is kellene legyen.
magyar1
Lassan majd leáll az ország, összeomlik, az eü. dolgozóknak sem kellene dolgozniuk ugye? A tanárok is megkapják az oltást ahogy az orvosok, ápolók stb. ők dolgozhatnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.