Gyurcsány azzal vádolta a Fideszt, ők ölték meg a koronavírus miatt elhunytakat. Kövér László házelnök 10 másodperc csendet kért Gyurcsány Ferenc beszéde után.

Gyurcsány Ferenc keményen nekiment a kormánynak a halálozási adatok miatt: "Önök ölték meg őket" – Kövér 10 másodperc csendet kért Gyurcsány felszólalása után

Fotó: Facebook

A kormányt vádolta a halálozási adatok miatt Gyurcsány Ferenc DK-elnök a Parlamentben. Gyurcsány a mai 311 koronavírusos elhunytra pedig azt mondta a fideszeseknek, hogy "önök ölték meg őket".

Gyurcsány Ferenc (DK) a parlamentben napirend előtti felszólalásában azt mondta, a tavaszi ünnepkörnek a legfontosabb üzenete az élet.

Amikor a legbotrányosabb adatok jönnek, sikerült-e a halál felett győznie az életnek?

– tette fel a kérdést. Azzal folytatta, hogy az ő apja 4-5-ször volt börtönben.

Nem volt nagy gazember, csak kicsi, de azt rendesen csinálta

"Mindeközben van egy kormány és annak vezetője, aki felelős azon százak haláláért, azokért, akik az elmúlt hetekben elmentek. Szülők voltak, gyermekek voltak, hiányoznak valakiknek.”

Foglalkozási körben elkövetett gondatlan veszélyeztetésnek hívják ezt

- mondta. Az apját pár tízezerért lecsukták, a váci börtönbe mentek látogatni az anyjával, mesélte. „Önöknek van bűne? Szerintem van. Nem az a kérdés, oltással jól állunk-e. Szerintem igen. A kérdés, hogy korábban mit csináltak”.

Merték-e vállalni a kockázatot, hogy megvédik a magyarokat, akár korlátozásokkal, vagy féltek a politikai kockázatoktól, és százak mentek el, mint ahogy ma is több mint háromszázan?

- sorolta Gyurcsány.

Önök ölték meg őket. Az én apám pár tízezerért börtönbe ment, önök csak arról tudnak beszélni, hogy 2,5 milliót beoltottak. Hála a jó istennek.

„Minden működik, amikor önök nem avatkoznak bele, semmi, amikor önök akarnak valamit csinálni”, mondta. Mert maguk alkalmatlanok, hogy kormányozzanak.

Ma sokkal kevesebbért, mint amit önök tesznek, visznek el embereket és becsuknak. Magukat is el fogják vinni. Nem is olyan soká.

Egy év múlva, másfél év múlva.

Százak haltak meg, ezért maguk lesznek a felelősek, mi ezt a felelősséget számon fogjuk kérni.

Jövőre győzünk, maguknak nem lesz kegyelem. Szeretném mondani. Viszontlátásra.

Kövér László házelnök a felszólalás után azt mondta, tartsanak 10 másodperc szünetet, míg mindenki lenyeli, ami a torkán akadna.

Gyurcsány hozzászólását ritka ízléstelennek tartotta, majd megadta a szót Dömötör Csaba államtitkárnak.

Ő azt nem kommentálta, hogy Gyurcsány apja börtönben volt, azt viszont igen, hogy szerint Gyurcsány a vírus közepén a fenyegetést tartja a legfontosabbnak.

Semmit sem változtak Balatonőszöd őta, a DK-s logót cseréljék le gumilövedékre. Ez a fenyegetések pártja volt és az is maradt.

Szerinte igenis az a kérdés, hogy hány embert oltottak be, a baloldal pedig oltásellenes kampányt visz, az idősektől megvonták volna a kínai vakcinát, vakcinaellenes petíciót is akartak indítani. "Másokat lebeszéltek, de magukat beoltatták." A járvány hőseinek lehet szobrot állítani, a képmutatás, felelőtlenség szobrának talapzatán pedig a baloldali politikusok neveinek kellene szerepelniük.

Forrás: Telex.hu, HVG.hu

Címlapkép: Facebook

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Végre Fletó megmozdult.
Helyre tette a tényt, TÖGGYILKOSOK!

Dömötör maradt a szemkilövetőzésnél, ennyit tud.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
T-Boly
@Shikari: Hogy a muraközi szódásló tegye beléd te akolszökevény ártánydisznó !
Mi a büdös jóistent ettél,te csonkagúla fejű körkörösen barom,te káposztalé agyú,hogy ilyen rosszul vagy?
Ne szenvedj idióta! Dögölj meg ! Behozatlak ide ,és én leszek a felügyelőd. Jól köszönjél el otthon ,mert csak a bőröddel fognak találkozni. A beleidből nagybőgő húrt fogunk csinálni! Azon fogjuk az ápolt társaimmal eljátszani a...gyere gyere ide gyere gyere című kantátát. A fejedet kitesszük ide a sarokra,hogy a kutyák le tudják hugyozni !
Bee. Bee! Kapd bee !
Shikari
@T-Boly: Remélem, ott leszek, mikor rabosítják a patkány Fletót! :-)
T-Boly
@Shikari: A rabosításnál biztosan ott leszel,ha addigra nem vernek agyon mint a veszett kutyát !
Szappant tegyél rendesen az EÜ csomagodba. Hamar nagyobb lesz a lyukad,mint most a szád ! (Amibe egyébként szarok ! )
Shikari
@T-Boly: Ott leszek a tieden is! :-))))))))
T-Boly
@Shikari: Ott leszel te ! Persze ,hogy ott ! Az anyád szarcsimbókos picsáján! Azon ott leszel,te náci féreg,te giliszta,te emberi faj szégyene,te csőgörény,te csupasz csiga,te nyálkás förmedvény seggnyaló ,te buditöltelék,aljas szolgalélek.
Shikari
@T-Boly: Ott leszek, mikor rabosítják a fajtádat köcsög!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.