A kórházak telítettsége nem emelkedik jelentősen, az egészségügy terhelésében azonban legalább egy hónapig még nem várható látványos csökkenés a járvány terjedését modellező szakember szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ha a modell azt mutatja, akkor jó lenne közzétenni a számokat is. Például azt, hogy naponta hány mintavétel történik!...
folt
Régen én is szerettem modellezni (ez egy kölcsönvett kép): m.blog.hu/vo/vonattal-termeszetesen/image/2018/modellvasut/ttjatek.jpg

Az volt a vég kezdete, amikor különböző módokon elkezdtem kisiklatni, meg összeütköztetni a vonatokat - és élveztem!
kereső
A kimeneti adatok legnagyobb mértékben a bemeneti adatoktól függnek. Mivel tetszett dolgozni? A kormány hivatalos adataival, vagy rendelkezésre álltak a tényleges adatok?Bár ezt cáfolni látszik a hosszú fejtegetés a változókról!!, ami teljességgel bizonytalanná teszi a modell megállapitásait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.