Reagálás Fekete-Győr András nyilatkozatára „Akik hónapokon keresztül az oltás ellen kampányoltak és kamu videókkal járatták le a magyar mentősöket és kórházi dolgozókat, azok először kérjenek bocsánatot a magyar emberektől.”„Felszólítjuk a baloldalt, hogy azonnal vonják vissza azt az országgyűlési határozatot, amelyben ötven baloldali képviselő Gyurcsány Ferenccel az élen a kínai és orosz vakcinák felhasználásának felfüggesztését követelte!” A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében állnak ezek a sorok, amit nem sokkal Fekete-Győr üzenetének megjelenése után hoztak nyilvánosságra.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ha nem tévedek, éppen ma adott ki a kínai egészségügyi főhatóság egy közleményt arról, hogy a Sinovac hatékonysága 5
kissé felnőttem
na akkor aki erre a választ adta az simán egy faszkalap ha orbán akkor pláne az
Nyírfa
Szóval, 50 %.
Hogy kinek kell - kéne bocsánatot kérnie a társadalomtól, az számomra nem kérdés. Elherdált a kormány annyi pénzt, amennyiből alá lehetett volna támasztani az egészségügyet. Na mindegy, elmondtuk már, mi minden szárad a lelkükön, az biztos, ez már nem marad következmények nélkül, és ez, isten bizony nem fenyegetés, hanem az igazságszolgáltatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.