Ugyanis annak a 13 hektáros területnek, ahol megépülne a Fudan, a kínai elit egyetem, több mint a fele Ferencváros tulajdonában van, és a Főváros is rendelkezik itt némi ingatlantulajdonnal – hívja fel a figyelmet Baranyi Krisztina Facebook-posztjában.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Igen! Ugye, hogy mindig van járható út!
Éljen Baranyi! Éljen Karácsony! Éljen a Diákváros! Éljen a közpark!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Több, mint az összes választó polgár 27%-a. Ja, és egy tisztességes, két fordulós választáson. Emlékszel még, hogy lett Orbán a miniszterelnök első alkalommal? A második fordulóban Torgyán 83 Kisgazdapárti jelöltet léptetett vissza a fidesz javára. Ami azt illeti Orbán meg is köszönte neki később.
A fidesz, Orbán agymacskája az állandó harc, a paranoia.Aki szembesíti a tényekkel, az hazaáruló, bántja a magyarokat, azaz őket!
Nessy
@Shikari: Na, ezt többször módosított, legutóbb a járvány veszély elhárítás égisze alatt is alakított választási törvényt, az egy fordulót, a töredék szavazatok begyűjtését, a milliárdokkal finanszírozott kamu pártokat, a voks turizmust, Mészáros informatikai cégének a szavazat számláló szoftverét stb.mindennek lehet nevezni, csak "tisztességesnek" nem! Az "agresszív 51%-s kisebbség" jól hangzik a fideszes füleknek.
voltmárjobbis
@Shikari: tegnap 16:26
"Hogyan tartsd a libsidet?"
Kutyád libsi? Vagy a macskád? Hogyan tartod? Mert tartani csak állatot lehet, embert nem
voltmárjobbis
@Shikari: tegnap 16:26
"Hogyan tartsd a libsidet?
" Libsi. Jelentése: liberális + bibsi (zsidó). Az az eset, amikor valaki álnéven bátran zsidózik, de még azt sem meri leírni, hogy zsidó, mert még álnéven is fél a jogi(?)
Zsidó vagy és nem mered bevallani? Haha, te szerencsétlen, szar lehet neked
voltmárjobbis
@Shikari: ma 19:44
"Hogyan tartsd a libsidet?

A libsiből lehetőleg fiatalt válasszunk, mert az idősebb egyedek büdösek és rondák. A libsi szökésre hajlamos, szeret kóborolni és kárt okozni. Lehetőleg ne adjunk neki alkoholt mert rászokik és az amúgy is szenvedélybetegségre hajlamos, agresszív libsi akkor tör és zúz!"
Ezt magadtól találtad ki, vagy a törzsi tanács is segített? :-)))))))))))))))
teuton57
@voltmárjobbis: Figyeled ezt a hascsikarit? Neki mar regota zavart szemelyisege van, skizofren, tmindig öbbesszamban beszel magarol. Szoval hülye... A legjobb az egeszben, hogy ö akarja osztogatni a magyarsagot, pedig nem is magyar!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.