A zuglói szocialisták jelöltje az ellenzéki pártok vezetőihez fordul, hogy érvényesítsék az etikai kódexben rögzített szankciókat. Jó úton halad a zuglói konfliktus afelé, hogy szétverje a törékeny ellenzéki összefogást - mondta Tóth Csaba, az MSZP zuglói országgyűlési képviselője a 168 oldalán futó KeljfelJancsi című műsorban.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@kereső: 09.46
Tudod ki kezdte az egészet?
Karácsony! Amikor elszámoltatás, rendcsinálás ígéretével megnyerte a Polgármesteri választást, aztán nem csinált semmit. Pontosabban azt csinálta, amit az MSZP elvárt tőle! Ezek után gondolták azt a Zuglói MSZP-Fidesz maffia szövetség tagjai, hogy ez már örökre így is marad. Erre jön Hadházy...
Sajnos nagy hiba volt Karácsonyt megválasztani Főpolgármesternek, hiszen most is csak azt csinálja nagyban, amit Zuglóban kicsiben: rendcsinálás helyett falaz a politikusi disznóságokhoz.
Puzsért kellett volna megválasztani... De ez a szekér is elment, az évek meg csak múlnak, múlnak...
tudode
@Béla333: .
Az lesz ennek az összefogásdinak is a vége, hogy ki kell várnia az országnak, amíg elcsűszik egy narancshéjon a "templom egere"?
.
Azzal együtt, hogy TABU ország hallgatás fala már repedezik a fideSS alapítók körében is.
.
Azért az nem mindegy, hogy van olyan alapító, aki minden megszólalási lehetőséget megragad ennek a szektává alakult gyülekezetnek az elzavarása érdekében:
.
---- Kardos József egykori Fidesz-alapító: Le kell leplezni a hazug és
www.facebook.com/SzegedTV/videos/1110482012795089
---------------------------
.
De egy fecske még sohasem csinált nyarat, pedig már ráférne erre a kizsigerelt országra egy kis napfény!
kereső
@Béla333: Nem vagyok Bpesti, igy aztán én nem nagyom mondtam/mondhatok véleményt sem Karácsonyról, sem arról, hogy mit csinál/mit nem. Viszont hiányolom, és sérelmezem, hogy a Fundan egyetem ügyében Ő is és Baranyai is csak a Bpesti vonatkozásokat emeli ki. De ez országos ügy- sőt!! Hiszen abban a diákvárosban főleg vidéki fiatalok kapnának szállást tanulmányi idejük alatt. Az egyetem nem csak Bpesten hintené az igét, hanem működése az egész országra hatással lenne., arról már nem is beszélve, hogy tovább edorálná az ország!!!-és nem Bpest hirnevét, rontaná a védik egyetemeinken folyó oktatás szinvonalát amennyiben kiválogatná a dikákság szine javát, elszipkázná az oktatókat. Ez nem csak anyagi kárt jelentene az országnak, hanem erkölcsi-t is. És főleg nem Bpestről van itt szó, hanem az egész országról! Szóval országosan kéne ez ellen fellépni.És Karácsony kezdeményezhetné ezt!
kereső
@sgl: Én nagyon pozitiv vagyok,de amikor ilyeneket olvasok el kezd viszketni a tenyerem..., mert ,már elegem van abból, hogy mindig vannak akik saját kis egójukat nem tudják fékezni.
Béla333
@kereső: 10.13
Igaz, de van még másik egymillió ügy, ami miatt országosan kellene fellépni, de 1-2 kivételtől eltekintve az ellenzéki politikusaink csak szájkaratéznak. Ilyen például (hogy az oktatásnál maradjunk) az egyetemek alapítványi kézbe juttatása.
Égbekiáltó mocskosság úgy, ahogy ezt a maffia teszi. Reakció?: Facebookon felszólítják (!!!) a kormányt, hogy ne tegye... Mi a lóf@sz ez?
Minden hétre van valami újabb aljasság, de mi csak nézünk ki a fejünkből és csodálkozunk: na még ezt is meg merik tenni...???!!!
Béla333
@sgl: 10.36
Ha meg a teljesen jogos felháborodás az utcára viszi az embereket, (mint történt a rabszolgatörvény ellen a TV székháznál), akkor jönnek a Kunhalmi Ágikák, a Molnár Zsóóótik meg a Korozs Lajosok és leoltják az egészet.
Békével hazaküldik a tömeget...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.