Az olasz, osztrák és spanyol hatóságok által körözött gépjárműveket foglaltak le Csanádpalotánál és Kiszombornál a magyar rendőrök – írja a Police.hu.

Óriási összértékű körözött autót foglaltak le a rendőrök
Fotó:Pixabay

Elsőként egy bolgár férfi jelentkezett kilépésre 2021. április 22-én délután egy német honosságú Fiat Ducato Atlas 5 típusú lakóautó vezetőjeként a Kiszombor közúti határátkelőhelyen.

Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a 20 millió forint értékű járművet az osztrák hatóságok körözik.

Másnap, valamivel 12 óra után, majd 18 órakor a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy svéd, illetve egy spanyol honosságú BMW típusú személyautóval egy-egy román állampolgár.

Az ellenőrzés alkalmával az egyenruhások mindkét esetben megállapították, hogy a 6 millió forint és a 35 millió forint értékű autót is körözik, előbbit az olasz, utóbbit a spanyol hatóságok.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói az összesen 61 millió forint értékű járműveket lefoglalták.


Forrás:Police.hu
Címlapkép:Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugy vagnam vissza ezeket a firkaszokat az altalanos iskola 3. osztalyaba, mint a pinty! Mekkora barom cimet adtak ennek a cikknek? Pedig meg kellett volna tanulniuk, hogy a pontos, rovid, U"TO"S cim mar fel siker! Mi az, hogy "osszerteku" es csak EGYes szamban van az auto utana? Persze, ha egy NAGYerteku autoban benne hagytak a hatso ulesen az aktataskat, amiben volt 2 milla euro, akkor tenyleg nagy az auto "osszerteke" !
Lepényleső
61 millió Forint érték az nagynak számít ahol akár egy bulira kávé mellett magánosítanak el ennyit a közösből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.