A Pest megyei nyomozók elfogták azt a 23 éves férfit, aki a gyanú szerint internetes társkeresőn ismerkedett fiatal lányokkal, egy kiskorú áldozatát Gyálra csalva megerőszakolta – írja a Police.hu.

Megerőszakoltak egy kiskorú lányt Gyálon
Fotó:Pixabay

A bűncselekmény egy Pest megyei gyermekjóléti szolgálat pszichológusának jelzése alapján 2021 márciusában jutott a rendőrség tudomására.

A ragadozó azonosításához, felkutatásához és elfogásához szükséges felderítő munka 2021. április 19-ére ért be.

Fővárosi alkalmi szálláshelyén fogták el az egyébként Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből származó, 23 éves F. Gergőt.

Eleinte tagadta a kényszerítést, szerinte a kislány nem ellenkezett, későbbi válaszai önmagával hozták ellentmondásos helyzetbe, végül beismerő vallomást tett.

A gyanú szerint a férfi egy online felületen ismerkedett meg a kiskorú lánnyal, „beszívezték” egymást, beszélgetni kezdtek. Csevegéseik sűrűsödtek, egyre bizalmasabbá váltak, egy idő után meztelen képeket cseréltek egymásról. Ezt használta fel a férfi, hogy áldozatával szexuális viszonyt létesítsen: megfenyegette, ha a lány nem áll kötélnek, büntetésből kiteregeti a lány meztelen képeit szülei előtt.

A fenyegetés megtette hatását, a lány félelmében 2021. március 14-én elment a megbeszélt találkozóra. Gyál egy kietlen, erdős részére sétáltak, majd a 23 éves férfi – a lány folyamatos tiltakozása ellenére – megerőszakolta.

A gyanúsított ugyanazon módszerrel több áldozatot is kiszemelt magának, képeket is cseréltek, de a személyes találkozások – állítása szerint – elmaradtak, a nyomozás további szélesítése, lehetséges további áldozatok felkutatása az eljárás részét képezi.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott F. Gergővel szemben szexuális kényszerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Forrás:Police.hu
Címlapkép:Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azért az is megérne egy misét, hogy egy ilyen korú lányt hogyan lehet rábeszélni a meztelen képek küldésére?
A másik észrevételem: Soha nem fogom megérteni, hogy embernek miért kell egy olyan eszközön tárolni a pucér képeit, ami meghekkelhető? Ha magának kell, ott a t7kör. Ha a pasijának/csajának, akkor menjen és nézze meg. Ha már mindenáron kell az a kép, akkor ott a fényképezőgép vagy videokamera. Azt nem ""felhőzik"" meg.
Talán csak egy kiadós rei..olás a célja ezeknek a képeknek?
vacsi
És megint itt az "áldozathibáztatás" kérdése! Hát, mit mondjak: hogy lehet ennyire hülye valaki? A cikkben nem szerepel a lány életkora, de egy 17 éves is jogilag kiskorú...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.