A külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán oldalán élőadásban jelentkezett be, ahol a vakcinaszállítmányról beszél és meg is mutatja.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Bruzák Noémi

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
És ki a fenének kell ez a sok sz@r ? azért küldözgetnek sms-- eket az embereknek hogy jöjjenek ezekkel oltakozni, a kutyának nem kell, a fontos hogy ez a vizfejű és bandája nagyot szakitott az üzleten, a többi mellékes, amihez hozzányúlnak annak vége !!! De remélem 22 ben nekik is végük lesz !
lampa laz
Miért nem ebből adnak a cseheknek, akár az egész szállítmányt is, a jó qurva életbe. A jóminőségű Pfizert ajándékozzák el, nekünk meg hozatják a kétes minőségű keletit. Ennyire értékeli a putris görény a magyar embereket, h rohadjon meg ezzel dög szíjjártóval együtt. Még hány milliardot akarnak lenyúlni ezzel a vakcina biznisszel. Most kerülnek sorra majd a gyerekeink és nekik is ezt akarják adni, pedig a Pfizert folyamatosan szállítják. Ebbe már tényleg nem lenne szabad beletörődni.
namihami
És ekkora ""alkotmányos"" se mindennap jelenik meg a ""megfelelő családi"" számlákon. Jól jön ez a kis pénz, ha legközelebb mégis sikerül a földvásárlás és a Főnök valamelyik gyerekénél ismét kopogtat a gólya. Vagy hálót kell venni a családi focipálya kapujaira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.