„Az ellenfél feljött a pályára, így lesz mérkőzés is” – fogalmazott Török Gábor politikai elemző a csütörtökön megjelent Magyar Narancsban, aki azt mondja: ha most vasárnap lenne választás, nem tudná megtippelni a nyertest. Hozzátette: nem szabad túlértékelni az ellenzéki összefogást.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Felesleges itt filozofálgatni.
Orbánt sem lehet összegyúrni egy olyan politikussal, aki becsületes, az ország érdekeit nézi, nem lop és képes igazat is mondani. Orbán is marad aki: egy hazaáruló mocskos tolvaj, a haza ellensége egy szemét hazug maffiavezér.
Ennél csak jobb jöhet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Horizont: Tegnap irtam @Pálinkás Palinak- csak ismételni tudnám magamat:" A kormány meg visszaveszi a feldatait a közoktatásban, a felsőoktatásban, visszaállitja a szociális hálót, és lesz felelőse minden olyan feladatnak, ami állami feladat, amiért elkéri az adódat. Szóval, nem duma kell, meg kinyilatkoztatás- hanem kőkemény menedzseri munka. Én egyébként el tudom képzelni Jakabot kancellária miniszterként- mert nem bikkfa politikus nyelven tudná elmondani, hogy a kormány mit-miért tesz, és hogy qrvára fájni fog mindenkinek. Ahogyan egykor a 2.világháború hőse mondta: " nem igérhetek mást: csak vért, veritéket, könnyeket".Nem lesz ez egy fáklyás menet.És mindenkire szükség lesz- oldalaktól függetlenül.
karma1
@kereső: De azert maradjunk abban, hogy aki ezt "igerte" a nepenek, az mindettol fuggetlenul szar politikus volt (Churchill)... Csaki a haboruban nem akadt mas helyette...
Aki Én
@Málna: csakhogy mára olyan helyzet állt elő, hogy az aljas hazaáruló pszichopatánál bárki csak jobb lehet. Ez van...
Ellenzéki nem tud meggyőződésből választani.
Ti pedig nagyon rossz emberismerők vagytok, azért felel meg nektek egy hazaáruló elmebeteg.
Arra pedig hiába várunk, hogy egy épeszű, becsületes ember kiáll egy ilyen alakkal. Egész egyszerűen azért, mert nincs rá szüksége.
verőce21
"nem szabad túlértékelni az ellenzéki összefogást." - egyetértek, még az is lehet, hogy a hatosfogat be sem jut az országgyűlésbe, mert nem érik el a 15 %-os küszöbértéket.
verőce21
A szocialista szavazók leadják majd Szanyi pártjára, a Jobbikos és a radikális Momentumos fiatalok a Mi Hazánk-ra és a Volner féle pártra szavaznak, a liberálisok egy része pedig a Pálinkás féle pártra szavaz...

Így megtörténhet, hogy mindegyik teljesíti a bejutási küszöb értéket és a hatosfogatnak már csak 14 %-ék marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.