Nehéz hónapok jönnek.

Életbe lépett a Kövér László házelnök által Tordai Bencére kiszabott, több mint 8,2 millió forintos pénzbírság, amit négy egyenlő részletben vonnak majd le a politikus havi fizetéséből.

Családjától és barátaitól kell kölcsönkérnie Tordai Bencének, miután Kövér László milliókra büntette

A büntetést a képviselő azért kapta, mert idén márciusban mobiltelefonnal a kezében próbálta szóra bírni Varga Mihály pénzügyminisztert az ülésteremben.

"A minimálbér bruttó 167 ezer forint, a számlámra így a négy gyerekem után járó adókedvezménnyel együtt valamivel több mint 110 ezer forintot utaltak"

– mondta a Blikknek Tordai Bence.

A párom félállásban dolgozik a gyerekek mellett, szerencsére hoz haza valamennyit, de ez a levonás most nagyon megfogott minket – árulta el a képviselő. Bár nem akarja sajnáltatni magát, azt sem titkolja, hogy a családtól és a barátoktól kell majd kölcsönkérnie.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Szegénykém, mióta megtudtam azóta csillapithatatlanul zokogok. Mi lesz most velük? Rettenetesen sajnálom! Hja még sem. Számoljunk egy kicsit. 8,2 milla négyfelé osztva 2.050.000.- Ft. Tehát ennél több a havi fizetése mert még utaltak neki valami kis maradékot. Rohadtul nem érdekel a nyivákolása hogy kölcsön kell kérnie, ha ekkora havi fizetésből nincs 8 milla megtakarítása akkor húzza le magát a klotyón.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
Minden képviselőnek minimálbért és akkor majd tudnák miről döntenek, sorsokat, életeket tesznek tönkre sokszor.
134.bátor
Fideszes kárörvendő hozzászólók! Vajon kormánypárti kèpviselőt mièrt nem büntet a vèrkomcsi házmester? Dagadt gazdátok ellenzèkben sokkal durvább dolgokat engedett meg magának,de az rendben volt ,ugye?
levarosbukta
@134.bátor: Nem és nincs rendben az sem. De egy baloldalinak is kinyílik a zsebében a bicska ha ennyi fizetés mellett még van pofája rinyálni. Független attól, hogy jogos-e a bünti vagy sem.
134.bátor
@levarosbukta: De ugye azt is látod,hogy a levonások után 110 ezer forintot kapott? Talán egy lakás rezsijère elèg...
levarosbukta
@134.bátor: De látom! De te is lásd be, hogy ez a jaj nem tudom hogy fogok megélni siránkozás rettentően visszatetsző, amikor éveken keresztül havonta annyit kap mint más ember egy egész évben és ha ebből nem tud félretenni hogy kölcsön kelljen kérnie akkor ez a pasas egy nagy lúzer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.