Jakab Péter nem hagyta szó nélkül az ismét felbukkanó hasonlatot, és közölte, hogy a "hülyeség ragadós".

Jakab Péter szétszedte Orbánt a reggeli interjú után, miután előjött ismét a Szijjártó-féle kanyarban előzős hasonlat: "A hülyeség, úgy tűnik, ragadós"

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Szijjártó Péter vasárnap beszélt arról egy videóban, hogy sikeresnek bizonyult a kanyarban előzés. Erre is reagált Jakab korábban egy Facebook-posztban, ahogy most a kormányfő hasonló mondatára is, amely a szokásos péntek reggeli rádióinterjúban hangzott el. 

A hülyeség, úgy tűnik, ragadós. Szijjártó után ma Orbán is azzal büszkélkedett a rádióban, hogy kanyarban előzünk, és Európa éllovasai leszünk. Lesz itt pénz fiatalnak, nyugdíjasnak, családnak. Ismerős szöveg, ugye? Kb. 30 éve halljuk, főleg választások előtt. Ehhez képest a családi pótlék összege 13 éve változatlan, a minimálnyugdíj összege szintén 13 éve nem emelkedett, a fiatalok meg évtizedek óta ugyanazzal küzdenek: miből lesz megélhetés és lakás

- írta a Jobbik elnöke közösségi oldalán.

Orbán Viktor egyébként a reggeli rádióinterjúban más fontos szakmai ügyet is érintett, például a disznósajt-ügyét, amiről ITT írtunk bővebben. 

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Kanyarban előzés sok esetben frontális ütközéssel végződik, amiben legtöbbször az ártatlanok halnak meg.
O1G es szijrago kanyarban előzésének mar 30 ezer halálos áldozata van.
Es meg ki tudja hol a vege?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Horizont: Basszus, ezt nem hiszem el. Már írtam, hogy ott az idézet. Idézőjelben van, azt keresd! Ne legyél már ennyire értetlen...
Málna
@Horizont: Itt van, tessék: "Igen neked is írtam kettőtöknek..." De annyira nem érted, miről beszélünk, hogy ha húszszor másolom be, akkor sem lépünk előre. Én meg nem kezdem elölről. Kérj segítséget mástól.
Málna
@Horizont: Ezzel a félmondattal ismerted be. Olvasd végig újra a "beszélgetésünket", hátha leesik valami. Vagy kérj segítséget az értelmezéshez. Én biztos nem magyarázom el megint.
Málna
@Horizont: Igen, és azzal, hogy elismerted, kettőnkről írtál, azt is elismerted, hogy öngúlt rúgtál. Mivel kettőnkre mondtad, hogy nem olvasunk L. Ritók Nórát. De mint kiderült, ez nem igaz.
Na, többet már tényleg nem segítek.
Málna
@Horizont: Te kötöttél belém, te szerencsétlen. És én őszintén kívánom, hogy legyen már végre ennél nagyobb örömöd is az életben. Már csak a családod miatt is...
Málna
@Horizont: Persze, te a hátam mögött szapulsz. Büszke lehetsz rá.:-) Bírom, amikor ezzel jöttök, hogy milyen jó nektek, közben meg állandóan feszültek és agresszívek vagytok...Dehát ti biztos így dolgozzátok fel a boldogságot.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.