Szijjártó Péter vasárnap beszélt arról egy videóban, hogy sikeresnek bizonyult a kanyarban előzés. Erre reagált most Jakab Péter éles hangon egy Facebook-posztban.

"Luxus-külügyminiszterünk ismét mert nagyot mondani" – Keményen nekiment Szijjártónak a kanyarban előzős hasonlat miatt Jakab Péter

Fotó: MTI/Kovács Attila

Újabb, 30 milliárdos versenyképesség-növelő támogatási program indulását jelentette be a külügyminiszter vasárnap. Facebook-videójában Szijjártó Péter akkor azt mondta,

mára kijelenthetjük, hogy a magyar gazdaság kanyarban előzési manővere sikeresen ment végbe, és helyesnek bizonyult a magyar kormány válasza a világjárvány gazdasági következményeire.

Jakab Péter nem hagyta szó nélkül Szijjártó Péter fenti videóban tett kijelentését, és ma egy kemény hangvételű posztban reagált közösségi oldalán.

Jakab Péter szerint "luxus-külügyminiszterünk ismét mert nagyot mondani".

"Szijjártó szerint a magyar kormány olyan jól kezelte a válságot, hogy sikerült kanyarban is előznünk. Hogy kit, azt nem árulta el, azt azonban igen, hogy a kormány 30 milliárdos programot indít a munkahelyek védelme érdekében. Ez kevesebb, mint a fele annak, amit a kormány vadászati világkiállításra szán. Az eredményt ismerjük" – folytatta a posztját a politikus.

Az országgyűlési képviselő azt írta,

ha ez a kormány valaha is akart volna kanyarban előzni, azt mondanám, kisodródtunk. Orbánék azonban soha nem akartak leelőzni senkit.

Szerinte egyszerűen otthagytak egy országot az út szélén, ők pedig felszálltak egy luxusrepülőre, és azzal mentek tovább.

Így lett az út szélén hagyott nemzet Európa egyik legszegényebb nemzete, a luxusrepülős kormány pedig Európa legkorruptabb kormánya. Hamarosan máshogy lesz – írta a Jobbik elnöke.

Akik eddig repkedtek, le fognak szállni a magasból. Akiket az út szélén hagytak, azok pedig elindulhatnak végre felfelé. Ki-ki érdeme szerint.

Luxus-külügyminiszterünk ismét mert nagyot mondani. Szijjártó szerint a magyar kormány olyan jól kezelte a válságot,...

Közzétette: Jakab Péter – 2021. május 10., hétfő

Hasonlóan éles kritikát fogalmazott meg Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője is, aki szerint a terv olyan, mint lejtőn tövig nyomni a gázt, emelkedőn észrevenni, hogy elfogyott a nafta. Erről ITT írtunk bővebben.

Forrás: facebook.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
@NKF: Ez nagyon beteg, de C vitamin 1000x jobb mint egy OV és bandája virus aki 11 éve fertőzi a népet te agyhalott !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Luxus miniszter?? egy vizfejű beképzelt nulla, csak tudnám mire akkora a pofájuk,, de nem sokáig 2022 nincs messze, leszállsz te a lóról aljas kis nulla.. luxust élvezhettek a börtönbe
szép új világ
Kanyarban előzőket hívják ámokfutóknak, nem de?
Aki Én
@NKF: téves lájk!

Elmondanád miben nincs igaza Jakabnak, vagy megint csak puffogtatsz mint impotens pedofil a madárfiókára?
namihami
@NKF: 17.28: ""...lósz@rbA a C vitamin""?
Bocs, be miért kellene a fent nevezett excrementumba C vitamin? Ha lósz@rBAN lenne, akkor még érthető is lenne. De így? A világon semmi.
(ez a különbség a hol és a hová kérdés között)
ómió
Hát, tényleg "abcúg"! Hiszen efftársiasan még akár egy államcsődöt is "kivívhattak volna"! Ahogy Böszméék 2008-ban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.