Mauthauseni koncentrációs táborban rengeteg magyar is szenvedett, illetve lett gyíkosságak áldozata. Pénteken 14 órakor a tábor emlékművénél  a rendőrség feloszlatta a Corona-ellenfelek regisztrált gyűlését, mert a szervező Adolf Hitler birodalmi kancellár beszédét játszotta le.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@Shikari: Bizony! És még cifrábbakat is...
kereső
@Shikari: A gyűlöletbeszéd, és uszitás nem tartozik a szólásszabadság tárgykörébe.
Emmersson71
@Shikari: Na, akkor segítek értelmezni a cikket: Nem, nem a bálványod mondta, hogy "Gyíkosságak". Ez a cikk felvezető mondata, a szerző fogalmazott így.
kereső
@Shikari: Kevered már megint bozgor? Hol van itt hatalomról szó? Arról van szó, hogy mi tartozik még!! bele a szólásszabadságab, és mi nem. Egy Hitler beszéd semmiképpen nem, főleg egy olyan helyen nem, ahol milliókat gyilkoltak meg- köztük több százezer magyart, ennek az őrültnek köszönhhetően.
Emmersson71
@Shikari: @Shikari: Van ilyen..elütésnek nevezik. Persze, át is nézhette volna..de csak az hibázik, ugye...

www.youtube.com/watch?v=AwG4HfLgQKw
kereső
@Shikari: Nem. A szólásszabadság addig terjed, amig az mások jogait nem sérti, mások életére nem uszit. És a mindenkori hatalom szabályokban rögziti, hogy mi az amit még elvisel szólásszzabadság cimén, és mi az amit nem.
Visszatérve a cikkre? hitler a világtörténelem legnagyobb tömeggyilkosa, akinek uszitására, rendeletére emberek millióit gyilkolták meg. És akkor azt mondod, hogy ennek a sátánnak a beszédét "ünnepelni" kéne, nem pedig betiltani? Ki vagy Te, és milyen ember, azon kivül, hogy bozgor??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.