A Szabad Európa portálon találtam kedd reggel ezt a szerfölött tanulságos infografikát. Tanulmányozása nyugodt lélekkel ajánlható a szavazófülkét jövő tavasszal felkeresni szándékozó választóknak, a választási szakértőknek, nemkülönben, a választások lebonyolításában felelősen érdekelt hivatalnokoknak és nem utoljára a szövetségbe tömörült ellenzéki pártoknak és jelölteknek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Az ellenőröknek a folyamat minden fázisában és minden helyszínén jelen kell lenniök, és a csalás gyanúja sőt puszta lehetősége esetén keményen be kell avatkozniuk az eredmény tisztessége érdekében! Jó lenne, ha az ellenzék majdan külföldi ellenőrök jelenlétét is megkövetelné!"

"legutóbb a választás estéjén a szavazatok összesítésére alkalmazott számítógépes rendszer csődöt mondott egy időre, majd nagy hirtelen megjelent a képernyőkön a Fidesz győzelme mielőtt a szavazatösszesítések elkezdtek volna csordogálni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.