Őrizetbe vették Berki Krisztián, Győzike, illetve Lagzi Lajcsi védőjét, aki korábban a NAV egyik magas szinten lévő vezetője volt – írja a PestiSrácok.hu-ra hivatkozba az index.hu.

Őrizetbe vették Berki Krisztián, Gáspár Győző és Lagzi Lajcsi ügyvédjétSzerdai sajtójelentések szerint közel 800 millió forintot csaltak ki egy vállalkozótól 2019 szeptembere és 2020 márciusa között arra hivatkozva, hogy ebből az összegből Pintér Sándor belügyminiszternek, rendőröknek, NAV-osoknak és más hivatalos személyeknek kell fizetni azért, hogy a vállalkozó ellen ne induljon eljárás.

Őrizetbe vették Berki Krisztián, Gáspár Győző és Lagzi Lajcsi ügyvédjét

Fotó: Ügyészség

A Központi Nyomozó Főügyészség vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmény miatt nyomoz egy ügyben, amelyben több száz millió forintot kértek egy vállalkozótól, ügyvédek közreműködésével.

A nyomozó főügyészség kedden tizenkét helyszínen akciózott, és hét személyt hallgatott ki gyanúsítottként. A Blikk úgy tudja, hogy az egyik rajtaütés Gödöllőn volt.

A vállalkozó ellen mégis eljárás indult, ekkor egy újabb ügyvéd kereste fel a férfit, aki arra hivatkozva kért további 150 milliót, hogy az ügylethez Orbán Viktor miniszterelnök, Polt Péter legfőbb ügyész és egy magas beosztású NAV-vezető befolyását kérik, a pénzből pedig nekik is fizetni kell.

Forrás: index.hu/PestiSrácok.hu

Címlapkép: Ügyészség

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a piszkosfehér ruhát viselő megbilincselt fiatalember fotója nem a cikkhez való...ezt már egy szexuális gyermekbántalmazásnál is bemutatták.

Egyszerűbb lett volna a főcímben említett három jómadárról egy bilincses fotó, amint az ügyvédjük vadul védi őket...
Néro
Nem értem miért. Keveset ajánlottak fel az Országuk Nagyjainak és sértésnek vették ?
csak úgy....
akkor éneköljük el örömümkben közösen a nem stróman az idösanyám kezdetü dalt..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.