A Jobbik elnöke a Facebookon azt írta: 9,6 millió forintos büntetést kapott azért, hogy megsértette a házelnököt. Mint ismert, Jakab Péter az országgyűlés hétfői ülésén ficsúrnak nevezte Kövér Lászlót. „Most már tudjuk, mennyit ér az a szó, hogy ficsúr, ha fideszesre mondják” – írta bejegyzésében a politikus, utalva arra, hogy 9,6 millió forintra büntették meg.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@fergeteg: nagyot tévedsz. Nem a parlamentet gyalázza, csak szembesíti Kövért meg a többi fideszes+kádéenpés faszt az igazsággal. Fáj az igazság mi? Jakab egy jó fej. Ha görcsöt kaptok akkor is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Namely: 17.07
Ficsúr! Milyen sértés van ebben a szóban, ami 10 millát ér?
Ez egetverő mocskosság a maffia részéről!
Büdös bunkó MSZMP-s Kövér disznó!
Béla333
@Namely: 17.10
Ha szerinted érdektelenségbe fulladna egy tüntetés, akkor nincs miért idegeskedni. A maffia nyugodtan kávézhat...
Pokróc
@kissé felnőttem: Nem az a baj hogy ők kisz és apuka pedig párttag volt ,hanem az hogy nem volt kötelező senkinek belépni a kiszbe vagy a pártba. Ők önként dalolva beléptek . Ez a gáz !
Namely
@Béla333: "Ficsúr! Milyen sértés van ebben a szóban, ami 10 millát ér?"
Nem látod a lényeget! Egy tisztességes Parlamentben nincs helye a kocsmai hangulatnak. Nézd meg a House of Commons-t. Ott a "hazudik" szóért is büntetnek, ahogyan a nem megfelelő megszólításért is szóbeli figyelmeztetést kap a képviselő.
A probléma, hogy szerintetek mindent meg lehet engedni, mert a Fidesz megérdemli. Hát szerintem nem: tisztességesen kellene dolgozni, méltósággal, ahogyan pl Ungár Péter, Dúró Dóra, Novák Előd teszik.
Ez a Jákob Petike a kocsmák színvonalát viszi be a Parlamentbe. Szerintem ha valakinek ez tetszik, az nem érti, mi a demokrácia, a meltóság, mik a szabályok, a törvényesség, a kötelezettség a választókkal szemben. Amit Jakab tesz, az nem képviselet, hanem annak a folyamatnak a része, amelyik a Parlamenti munkát teljesen lezülleszti és értéktelenné, nevetségessé teszi. egy bulvár bohócműsorrá, egy nyóckeres kocsmai reality show-vá.
Namely
@Namely: Parlamenti helyesen parlamenti

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.