Több vonalon is vagy a mozdony adta föl a küzdelmet, vagy a biztosítóberendezés szállt el.

A Mávinform Facebook-oldalán kedd reggel több közlemény is arról szól, hogy műszaki hiba vagy egyéb indok miatt egy-egy vonat kimarad. 

5:04-kor arról adtak hírt, hogy a Nagykátáról 5:21-kor a Keleti pályaudvarra induló S60-as vonat (3659) műszaki hiba miatt nem közlekedik.

Műszaki hibákkal indult a nap a MÁV-nál

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

5:25-kor érkezet a következő közlés a Facebookon, amely szerint kedd reggel mozdonyhiba miatt a Miskolcról 3:25-kor a Keleti pályaudvarra elindult személyvonat (5009) Mezőkeresztes-Mezőnyárádtól nem közlekedett tovább. Utasai Füzesabonyig az 5209-es személyvonattal, majd Füzesabonytól az Agria InterRégióval (559) utazhattak tovább a Keleti pályaudvarra.

6:26-kor arról tájékoztatta a Mávinform a Facebookon az utazóközönséget, hogy a Vácról 7:19-kor a Nyugati pályaudvarra induló S70-es vonat (2437) járműhiba miatt nem közlekedik.

Az eddigi legfrissebb hír szerint, amely 7:03-kor jelent meg a Facebook-oldalukon, kedd reggel meghibásodott a biztosítóberendezés Rácalmás és Dunaújváros között, ezért a dunaújvárosi vonalon 20-25 perccel megnő az S42-es vonatok menetideje.

Forrás: facebook.com/Mávinform

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Azért engem érdekelne, a MÁV mennyit spórol az így kimaradó járatokon?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.